Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
Mówicie że siada na serce... To mało dobrze, powinienem dostać do zamówienia szczyptę NEPa i może powinienem sobie odpuścić ifałkę tego gówienka, bo po takim hexie serducho mi wariowało jak po niczym innym, jeśli tu ma być podobnie to chyba se odłożę na później.
Zresztą co ja pierdolę znam się i wiem że i tak to pierdolnę i to pewnie w mixie z całą resztą ;)
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
Nawet jak jesteś zaprawiony i "odważny" - to z tym radzę serio uważać. Nie pamiętam już ile dokładnie walnąłem, ale micro dawki dosłownie (50mg sniff? nie pamiętam, jest kilka stron wstecz w mojej relacji) powodowały tak szybkie bicie serca, jak nie miałem nigdy po żadnej substancji - bez mierzenia niczego, od razu byłem w stanie to stwierdzić.

Wjazd hexena w takiej samej dawce na serce to przy tym nic, a w działaniu hexen lepszy, zwłaszcza, że coś tam podorzucasz chociaż kilka razy, a tutaj po tej jednej czy dwóch ostrożnych próbach za jednym podejściem bez etizolamu wyskoczyłoby mi chyba to serce przez odbyt. Wjeżdża na dopaminę, to czuć, fajnie się skupić na jakiejś błahej rzeczy i się będzie to i tak podobać, rozgadanie, sero chyba też minimalnie (może z 5%) smyra, a noradrenaliny za mało jak na stymulant.

Ogólnie więcej problemów z tego niż pożytku. Według mnie nie warte zakupu, a żałuję jak skurwysyn, bo kiedy przed puszczeniem każdy pisał jakie to może być dobre opierając się o "chemię" substancji to postanowiłem zaryzykować i zamiast wziąć w jakimś gratisie właśnie od razu 2 giety wziąłem z nadzieją, że "to jest to". Czy jest jakikolwiek pierdolony stymulant który działa wydajnie, długo i nie tyka serotoniny? Wszędzie muszą ją wjebać - 2fa, w hexie też chyba jest, no dosłownie wszędzie.

Wkurwia mnie to, chcąc zrobić detox od serotoninowców, a wychodzi chuj, bo chociaż trochę muszę naruszyć te receptory jak potrzebuję stima. Wracając do tematu - nie warto tego za bardzo brać w ogóle, poza ewentualnym 1 razem w formie testu, po czym sam uznasz, że niewarto. A iv w ogóle, ana pierwszy raz tym bardziej nie polecam. Ogółem z rzeczy do których się najbardziej nadaje - strzykawka, karta, bombka wybrałbym chyba najprędzej spłukanie w kiblu, ale cebulactwo mi nie pozwala i leży "na czarną godzinę".

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 2428 / 90 / 0
HEX-EN ; NEP na pewno nie ruszajom serotoniny... A nawet jesli w jakims tam minimalnym stopniu odziaływałby na serotonine to byłby to tak kurewsko minimalny wpływ ,że chuja cobyś odczuł tego ubytku serotoniny na zejsciu... to som stymulanty kurwa a nie euforyki... moim zdaniem to Ty ty źle rozrużniasz wpływ serotoniny/dopaminy...
(2-FA na 99% tez bo z tego co pamiętam to był czysty dopaminergik w przeciwienstwie do 3-FA które smyrało z deka serotonine...)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
Tak kurwa, wiem o tym i właśnie chodzi mi o ten 1%, który mi w chuj przeszkadza. Rozumiesz?
  • 253 / 5 / 0
Według mnie po NEP-ie czuć pewien wylew serotoniny na wejściu. Ten środek to w sumie nie jest typowy stymulant, ale niemal pół-euforiant. Ale pewnie wyraźność tego odczucia zależy od aktualnej tolerancji na stymulanty. Jeżeli bierze się stimy w ciągu to siła euforii będzie nieuchronnie malała. Ale po odpowiedniej przerwie od stymulantów (przynajmniej 2 tygodnie?) będzie znowu działało jak bajka.

Poza tym kiedyś na forum była uczona dyskusja o tym czy pentedron łechta serotoninę i konkluzja była, że w jakiejś niebagatelnej mierze tak. NEP najpewniej idzie w to jeszcze bardziej, bo jest wyraźnie bardziej euforyczny od pentedronu.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 214 / 18 / 0
Po miesiącu czystości, gdzie stimów i tak jem względnie mało NEP zafundował mi tylko stymulację, tak marną stymulację, że nie rozumiem zachwytów nad tym środkiem. Śmierdzi jak gówno, ser pleśniowy czy inny camembert, fakt faktem faza trwa długo, ale i tak jej nie czuć, nie ma żadnej serotoniny, dopaminy tylko sama noradrenalina. Przy przerabianiu tego w ciągu pojawiły się już okrutne psychozy i natręctwa, świat jak przez krzywe zwierciadło i trzeba było całą garść tych mózgojebów neuroleptyków zeżreć, żeby przeszło.

Te obszczane grudy mają niby dorównać pentedronowi? Myślałem, że wszyscy mają od jednego vendora ;)

Co najdziwniejsze - kardiozwałów nie doświadczyłem wcale mimo nadciśnienia (!) i przy hex-enie to było mega wykręcanie, przy tym nic.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Rozszerza to źrenice? Brałam ale nie pamiętam, a teraz potrzebuje tego info. Jeśli tak to po jakim czasie i jak długo ?
:D

I czy można to wziąść z hex-enem?
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 623 / 22 / 0
Nie polecam łączenia z hexem to głupota troche a co do źrenic to po dawkach rzędu 40-130mg nie ale ostatnio zjadłem coś koło 160-170mg i powiększone były chociaż nie jakoś bardzo ale było widać.Dodam,że działanie oralne jest bardzo subtelne i w tle przez gardło poszło 130-150mg,działanie po 30min ale jak dorzuciłem sniffem z 80mg to faza była dosyć długa bo koło 4-5h trwała nie liczyłem dokładnie.Vapo takie średnie niby jest euforia ale strasznie nie ekonomiczne p.r nie próbowałem.Podsumuwując dla mnie bdb keton pewnie za jakiś czas zamówie więcej ale bez benzo lub jakiegoś depresanta nie warto podchodzić do badań + psychoza -/+ 3-4dzień myśle że warto to kupić.
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 980 / 83 / 0
Testowane w dawkach do 50mg.
Osobiście bez zachwytu, dostałem gratis do zamówienia, gdybym miał sam zamówić po tej cenie, nie wziałbym.
Osobiście wole hex en, już się przyzwyczaiłem i dostosowałem organizm do odpowiednich dawek.
  • 954 / 51 / 0
W sumie nie jest takie najgorsze jak wcześniej pisałem, ale na dużym podkładzie benzo tym razem. Nadal nic specjalnego, ale po 40mg oral + 40mg sniff i na połowie mojej dawki nasennej eti, całkiem fajnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).