Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 605 / 89 / 0
Jak już mnie trzęsie przy takiej dawce, to nie ma sensu dorzucać moim zdaniem :)
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 548 / 54 / 0
Jedna dorzutka zadziala poprawnie czy tylko zwiekszy kardio i zwale?
  • 1876 / 192 / 0
Podziała spokojnie nawet kilka, ale trzymaj się dawek w przedziale "średnio"

Tutaj to raczej jak z Henrykiem. Na początek walisz 50mg, potem dorzutki można robić rzędu 10-35mg i jest fajnie. Jedna kwestia, nie przekraczasz już tego pułapu, tylko i wyłącznie podbijasz a nie dążysz do stanu po pierwsze kryśce
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 548 / 54 / 0
myślałem raczej 70mg, a druga i ostatnia 50 mg
  • 94 / 7 / 0
kupilem ostatnio piatke "fety"
ale dzialalo to krotko, za krotko jak na fete, ja musialem poprawiac co 1,5h max a i tak byl niedosyt, "niedocpanie"
pachnialo feta, bylo w pascie ale dwie rzeczy mi nie daly spokoju - smak, nie fetowy, inny, gorzki
bolące oczy - tego po fecie nigdy nie miałem. tutaj jak zeszło, albo jak już była piąta, czy szósta godzina grzania, to oczy dawały o sobie znać

czy mozliwe jest, ze to slabe scierwo bylo wymieszane z nepem?
poczytalem troche i dopisze cos:

ostatnie 4 dni grzalem codziennie, bo w sumie torbe kupilem na wesele :D i na 4ty dzien wypadlo wesele
co moge dodac, to to, ze z dnia na dzien dzialanie slabsze - w tym czwartym dniu na weselu dzialanie bylo najslabsze. od trzeciego dnia drgawki dolnej wargi mimo wielu suplementow, witamin, jedzenia i każdej przespanej nocy minimum 8h
  • 1610 / 55 / 0
Zpbacz czy się topi.
A co do rozstrzęsienia - hak wciągne mikrodawke alfy to mnie telepie jak szatan, a jak sporą to się wręcz uspokojam więc to raczej nie jest kryterium tylko mocne niedoćpanie
  • 954 / 51 / 0
Czy pentedron i pochodne typu NEP mogą być vaporyzowane? Bo coś co wciska mi pewna osoba jako hex bardziej pasuje do profilu działania penta - typowy pusty speed i adrenalina. A, że co tylko się da vaporyzuję, tak też to - pali się jak powinno, coś wchodzi, ale to jednak nie jest to,
  • 548 / 54 / 0
oral działa poprawnie w przypadku tej substancji?
  • 5 / / 0
około 40 mg wapo zrobiło niezwykle mocno, aż musiałem sobie usiąść. Ale po 30 sek już mogłem chodzić.
  • 135 / 8 / 0
Lepszy kryształ czy puder?
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.