Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Życie to najlepszy narkotyk...
A mnie tam wlasnie 25i nie rusza taki jakis o chujowy trip mam po nim troche pastelowych kolorow smiechawa i zauwazalny wjazd na cialo, to juzc 25c robi mnie duzo lepiej. Ale nie ma to jak ost 1mg 25c + 1mg 25i + 10mg 5meomipt. KOSMOS
Pamiętaj że 1mg no nosa to podobno niby 1,5mg pod pod dziąsło -myślę że przy niektórych pewnie dochodzi do 2ch.
Jak chcesz sobie dobrze odmierzyć to możesz wrzucić kartonik do strzykawki zaciągnąć spiryt/wodę i odmierzyć idealnie tak jak kolega @cracker pisał ;-)
Życie to najlepszy narkotyk...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.