Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witajcie. Oczekuję właśnie przesyłki od mojego znajomego z UK z blotterami NBOMe. Z tego co wiem jest to tzw. combo dwóch substancji mianowicie 25i/25c. Każdy blotter to 1200ug. Mam małe doświadczenie z substancjami psychoaktywnymi. Czy dawka 1200ug tego mixu w blotterze nie będzie zbyt duża i bez obaw można zarzucić cały karton, czy raczej połowa ?
  • 316 / / 0
Ja z doświadczenia wiem, że rzucanie się na głęboką wodę w nieznane substancje może być ciężkim przeżyciem. Najgorsze, że nie wiesz jak twój organizm zareaguje i być może spanikujesz przy bodyloadzie
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
25I jest ciężkie dla nowicjusza. Weź pół kartona, nic nie stracisz. Też będzie wyśmienicie. Zabezpiecz się w benzo.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 21 / 1 / 0
no ja bym sie bal komus nowemu to dac z czystym sumieniem. szczegolnie jezeli karton jakis hujowy. no ale jak nota mowi. polowe, moze nawet 1/3 kartonu zeby sprawdzic jak organizm zareaguje. po polowie bedziesz tripowal. slabo ale nie wiem jak ogarniasz takie akcje. wtedy kiepsko jak ci nie podejdzie. a po 1/3 ledwo cie musnie i bedziesz sie kontrolowal elegancko.
Uwaga! Użytkownik nexidos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Chciałem tylko odpisać, że w piątek wieczorem razem z 3 znajomymi przyjęliśmy po jednym kartonie mixa 25i/25c w dawce 1200ug. Trochę się obawiałem nowej substancji, jednak nie potrzebnie. Trip był boski. Wizualizacje po tym to coś pięknego. Na początku trochę mnie muliło, jednak z minuty na minutę było coraz lepiej. Po całym tripie dziwne uczucie zobojętnienia, zmęczenia mózgownicy.
  • 16 / / 0
próbował ktoś z was jakieś nbome dozylnio domniesnio ,a najlepiej podskórnie. jakie jest dawanie ta droga administracji - chyba przegielem :D biedronka mi kropke zaraba ;) pozdrawiam .
  • 827 / 33 / 0
co myslicie o tym zeby dobrze ''nawodnic'' kichawe jakimis kroplami czy chocby zwykla woda byle nie bylo sahary i poprostu kartona wcisnac w nochala? one takie malutkie sa ze nie powinno byc problemu a i doznania powinny byc wieksze...?

A mnie tam wlasnie 25i nie rusza taki jakis o chujowy trip mam po nim troche pastelowych kolorow smiechawa i zauwazalny wjazd na cialo, to juzc 25c robi mnie duzo lepiej. Ale nie ma to jak ost 1mg 25c + 1mg 25i + 10mg 5meomipt. KOSMOS
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
zrób sobie krople najprościej do strzykawki wrzucić ten karton, na 1mg/1,5-2,5ml wody przegotowanej, albo z małym dodatkiem soli fizjologicznej (co jest dla mnie zbędne i pewnie utrudnia rozpuszczalność) można przelać do zakraplaczem albo aerozolu do nosa. ja wolę tą samą strzykawka.

Pamiętaj że 1mg no nosa to podobno niby 1,5mg pod pod dziąsło -myślę że przy niektórych pewnie dochodzi do 2ch.
  • 66 / / 0
Mam pytanie czy polowa blottera 1.2 25C dla 50kg dziewczyny, ktora jest dość podatna na DXM i mj bedzie ok? Brak doświadczenia z innymi substancjami tego typu.
  • 823 / 11 / 1
Tak. Mała waga, brak doświadczenia, brak tolerki. Może być...
Jak chcesz sobie dobrze odmierzyć to możesz wrzucić kartonik do strzykawki zaciągnąć spiryt/wodę i odmierzyć idealnie tak jak kolega @cracker pisał ;-)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.