Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Jak ma sie z tym większy problem to w aptece dostanie sie bez problemu specjalne areozole do nosa np:rinocross czy nawet otrivin regeneracja:)
  • 1511 / 529 / 0
Jakaś dziwna wkręta, czytałem ten temat ze dwa miesiące temu i od tamtej pory zawsze mam katar po bakaniu. Uważajcie na ten Otrivin, cholernie wciąga.
  • 15 / 1 / 0
A ja mam czesto tak że jak się skopce to właśnie nagle na doslownie 5 minut dostaje kataru ? O co może chodzić? XD
  • 479 / 72 / 0
Ja po buchu mam wrażenie cięższego oddychania, ale to obkurczanie naczynek w nosie. Jedni mają czerwone oczy, a drudzy będą mieli katar/cięższy oddech przez nos. Normalna sytuacja.
  • 33 / 2 / 0
26 lutego 2020TymekDymek pisze:
Jakaś dziwna wkręta, czytałem ten temat ze dwa miesiące temu i od tamtej pory zawsze mam katar po bakaniu. Uważajcie na ten Otrivin, cholernie wciąga.
Otrivin wciąga, bo jest na ksylometazolinie, substancji, która jest chyba najczęstszym powodem uzależnień w tym kraju xd Od siebie polecę kropelki bądź areozole na bazie wody morskiej, ewentualnie jeśli komuś to nie wystarcza inhalacje z olejku eukaliptusowego - koszt takiego w aptece to ok. 7 złotych, a następnie gotujemy garnek wrzątku, dodajemy kilka kropel, nachylamy się nad garnkiem i przykrywamy głowę ręcznikiem i siedzimy tak w zależności od potrzeby 5 - 10 - 15 minut. Świetnie rozpuszcza wszystko, co tylko zalega w górnych drogach, nawilża, a i w mieszkaniu potem przyjemnie pachnie tym eukaliptusem XD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.