Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Jak ma sie z tym większy problem to w aptece dostanie sie bez problemu specjalne areozole do nosa np:rinocross czy nawet otrivin regeneracja:)
  • 1511 / 529 / 0
Jakaś dziwna wkręta, czytałem ten temat ze dwa miesiące temu i od tamtej pory zawsze mam katar po bakaniu. Uważajcie na ten Otrivin, cholernie wciąga.
  • 15 / 1 / 0
A ja mam czesto tak że jak się skopce to właśnie nagle na doslownie 5 minut dostaje kataru ? O co może chodzić? XD
  • 479 / 72 / 0
Ja po buchu mam wrażenie cięższego oddychania, ale to obkurczanie naczynek w nosie. Jedni mają czerwone oczy, a drudzy będą mieli katar/cięższy oddech przez nos. Normalna sytuacja.
  • 33 / 2 / 0
26 lutego 2020TymekDymek pisze:
Jakaś dziwna wkręta, czytałem ten temat ze dwa miesiące temu i od tamtej pory zawsze mam katar po bakaniu. Uważajcie na ten Otrivin, cholernie wciąga.
Otrivin wciąga, bo jest na ksylometazolinie, substancji, która jest chyba najczęstszym powodem uzależnień w tym kraju xd Od siebie polecę kropelki bądź areozole na bazie wody morskiej, ewentualnie jeśli komuś to nie wystarcza inhalacje z olejku eukaliptusowego - koszt takiego w aptece to ok. 7 złotych, a następnie gotujemy garnek wrzątku, dodajemy kilka kropel, nachylamy się nad garnkiem i przykrywamy głowę ręcznikiem i siedzimy tak w zależności od potrzeby 5 - 10 - 15 minut. Świetnie rozpuszcza wszystko, co tylko zalega w górnych drogach, nawilża, a i w mieszkaniu potem przyjemnie pachnie tym eukaliptusem XD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.