Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4301 / 698 / 2117
@lesdoxem rozwiązują i jednocześnie nawarstwiają. To miecz obusieczny, którego złe efekty widzisz dopiero za jakiś czas, pozytywne w większości od razu. Zawsze trzeba mieć to na uwadzę. Niemniej jednak mi niektóre dragi pomogły rozwiązać sporo problemów. Taka marihuana podczas sesji palenia uwolniła i do dziś we mnie mocno zakorzeniła i wyniosła na wyższy level "pewność siebie".
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 84 / 17 / 0
Narkotyki rozwiązują problem narkotyków. To taki śmieszny paradoks. Walczą z problemami, które same tworzą.
Człowiek rodzi się idealny, a z biegiem lat narasta takim brudem, że ma same problemy do rozwiązywania.
Jebem ti pičku materinu
  • 5 / 7 / 0
Fantazja staje się tak realna po narkotykach. Można w nią uwierzyć, ale to jedyne w czym pomaga - uciec od rzeczywistości przekłamując ją. Wszystko po gównie jest wyolbrzymione i nakręcone jak w trakcie epizodu maniakalnego.

Czasem wyobrażam sobie maksymalny nodding po heroinie. Pomaga mi się to uspokoić. Nigdy tego nie brałem, ale wiem, że to byłoby dobre.
  • 4 / / 0
zdać prawo jazdy na 0.5mg alprazolamu
  • 961 / 81 / 0
Konkretnych przykładów nie podam. Jak wcześniej wspomniano, jakieś kłopoty powstają np. ze zdrowiem, inne znikają. Trzeba mieć umiar, jednak to przychodzi z wiekiem o ile się dożyje przy tym sporcie:>
  • 761 / 105 / 0
Zrobić 15 latnia karierę w dobrej państwowej firmie na benzodiazepinach ( po czym ja stracić na wyjściu z tego bagna-off top )
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1287 / 327 / 12
Dopiero jak zaznajomiłem sie z opio dowiedziałem sie co to jest ta cała histamina tzn te swędzące uszy jakby cie ktoś obgadywał.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 37 / 10 / 0
Grzyby wyleczyly mnie z nerwicy natrectw oraz depresji na ktore chorowalem w chuj lat. Zadna substancja, ktora zazywalem pod kontrola psychiatry mi nie pomogla - nigdy. Az powiedzialem "kurwa mac dosc" i zamowilem gk. Pierwszy trip byl niesamowity (dawka okolo 5g suszonych mckennai), moge zdecydowanie stwierdzic ze zmienil moje zycie o 180°.
  • 741 / 436 / 0
Potwierdzam. Grzyby według mnie to narzędzie do całkowitej zmiany swojego życia. Potrafią dosłownie zmienić komunikację neuronalną w mózgu i z precyzją znakomitego chirurga przebudować umysł, a wraz z nim błędne koncepcje nt. rzeczy które niszczą nam życie na codzień - stosunku do siebie, własnych przekonań, relacji ze światem, naturą, społeczeństwem. Mają dar przewodnika i wprowadzają w perspektywę niedostępną dla żadnego człowieka. Doświadczenie jest tak silne, że zmiata cały nasz błędny paradygmat - identyfikacje ze swoimi błędnymi myślami czyli ego.
  • 463 / 45 / 0
Właśnie te grzyby ciągle mi chodzą po głowie też w kontekście silnej nerwicy, lęków, fobii społecznej noi słabej depresji . Narazie ciągle walczę z farmakologią ale już ładnych parę lat i mam jej dość . Dywaguję między ketamina, MDMA a grzybami. Problem z grzybami jedyny jaki mam to ze całkowicie musiałbym na długo odstawić SSRI . Plusem to że można zacząć powoli i delikatnie i są tripkillery w razie W . Z drugiej strony znam przyczynę swoich problemów i nie mam raczej jakoś wypartych traum, bo przerobiłem to na terapii . Natomiast ryzyko ciągle jakieś jest . Nie mieliście obaw i lęku przed tymi doświadczeniami ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.