Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 4 / 0
Odkopuję. Kompletnie po mnie nie widać, amfetamina czy trampek aż do przedawkowania. Prawie się nie zmieniają. Wiążę to z wytrenowaniem organizmu (uprawiam dużo sportu). Konkluzja waszym zdaniem prawdziwa? Ma ktoś jakieś ciekawe artykuły na ten temat albo więcej info na temat tego neurologicznego zjawiska?
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 911 / 206 / 1
Po amph czy trampku nic nadzwyczajnego. Powiedz co po kwasie czy molly, wtedy będziemy wzdychać, zastanawiać się i rozkminiać. "Wytrenowanie", cokolwiek to znaczy, nie ma tu znaczenia. Mechanizm prosty, pooglądaj sobie obrazki o nerwach rzęskowych.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 610 / 133 / 0
Zajebiście zazdroszczę ludziom którym nie powiększają się źrenice po stymulantach. Po mnie nawet widać jak wypiję 2 piwa a co dopiero jakiegoś stima.
  • 2 / 1 / 0
Ja mam identycznie. Po zielsku mam jak chinczyk troche ale w ogole nie sa czerwone. Po MDMA oczy jak oczy spytalem sie kolegi a on powiedzial ze mam kompletnie normalne i rowniez mialem zeza rozbieżnego i 3 operacje
  • 2429 / 579 / 155
U mnie jest tak:
- opiaty - źrenice zwężały się, ale wraz ze wzrostem tolerancji coraz mniej,
- mj - czasem trochę zaczerwieniały mi się oczy, ale to wszystko,
- wład - poszerzały się, ale nie jakoś specjalnie mocno,
- empatogeny - silne poszerzenie źrenic, podobnie jak na początku leczenia SSRI/SNRI,
- fenidaty - lekkie poszerzenie źrenic,
- grzyby - no tu mi się dość znacznie poszerzały.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 11 / 0
Zjedz wieksza dawke DXM, albo ugrzej sie jakims opio I.V ( czego nie polecam oczywiscie) i wtedy zobacz reakcje. To tez ma zwiazek z dawkami jakie przyjmujesz, moje zrenice rowniez nie reaguja przy mniejszych dawkach konkretnych substancji.
  • 2116 / 630 / 0
Ja jestem w długim ciągu opio x benzo, dawki średnio 3x 200 mg i.v. dziennie, czasem 4x. Moje źrenice jakby zaadaptowały się do tego, że ciągle biorę opio; źródło niezmienne i niejednokrotnie widziałam, jak inne osoby przy próbowaniu tego samego tabsa nokautowało i "wyszpilkowacało" im oczy, natomiast u mnie - no troszkę są pomniejszone, ale na pewno nie tak, jak u klasycznego opiatowca. Być może to tolerancja, a może (albo i to, i to) to skutek nieco częstszego zażywania tabaki, która je poszerza, a w dodatku palenia w sytuacjach stresowych i po strzale czasem też. Osobiście jestem zdania, że to te dwie okoliczności się ze sobą sprzęgły.

Na początku wręcz się wkurwiałam o to, no bo jak - iść i zobaczyć po strzale, że źrenice reagują z minimalnym tylko opóźnieniem i są prawie normalne? Ale "w środku" strzał czuć było dobrze, wiadomo, że z rosnącą tolerą coraz słabiej, jednak z pewnością nie strzelałam wody. Natomiast zauważyłam jeszcze jedną rzecz; nawet przy podaniu i.v. (przy opio od długiego czasu tylko takie praktykuję, robiąc dosłownie kilka wyjątków na rzecz oksykodonu) źrenice stają się najmniejsze (nie, że szpilkowate - ale najmniejsze z całej "skali") po około 40 minutach. Wtedy też zaczynam czuć sedację, a schodzi ze mnie morfinowa "stymulacja", o której niejednokrotnie pisałam.

A więc - przyzwyczajenie oraz inne "niepozorne" używki.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 335 / 101 / 2
Mam to samo. Dużo w życiu wyćpałem i największy wpływ na moje źrenice miało AMT i fenibut.
A na przykład MDMA nie wpływa w najmniejszym stopniu na moje źrenice, doslownie żadnej różnicy. Kiedyś byłem wjebany w fetę i w tym czasie też nigdy nie uświadczyłem rozszerzonych źrenic.
Lekki wpływ mają natomiast tryptaminy (najbardziej wspomniany AMT) no i ten fenibut, nie wiem dlaczego. Opio nie wiem jak, bo tego nie tykam. Ale ja z natury mam źrenice typu szpilki więc też by różnicy nie było. NA załączonym obrazku przedstawiam swoje najbardziej rozszerzone źrenice w historii. Bardzo się tym jarałem, aż zrobiłem zdjęcie i to było wlasnie po AMT. Śmieszne że niektórzy mają większe na trzeźwo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 389 / 99 / 4
No to ja mam odwrotnie. Na trzeźwo mam zawsze na tyle duże średnice, że zdarzały mi się sytuacje gdzie znajomi pytali czy coś brałem, a byłem kompletnie trzeźwy. Po empatogenach jeszcze się powiększają. Z kolei pod wpływem opioidów nieco się zwężają, ale na tyle mało, że nie wyglądają "podejrzanie".
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 1974 / 524 / 0
Pojebani jesteście

(w pewnym sensie, tak?)
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.