Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
Uczy Ksiądz religii w szkole. Wchodzi Jasiu:
-Siema!
-Jasiu chodź no tu zaraz, co ty mówisz?
-Widzi ksiądz, to taki skrót: zamiast jak się masz mówię siema.
Idzie ksiądz do agencji towarzyskiej:
-Pochwa!

Przyszedł dziadek do agencji towarzyskiej, otwiera mu burdelmama.
-Zróbcie mi dobrze. Ale mam tylko 20zł.
-Za tyle dziadku to co najwyżej mogę wam w kapelusz nasikać.
-No dobra.
Dziadek wyciąga chuja, wkłada w kapelusz i mówi:
-Pij mały rosół, bo na kurę już nas nie stać.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: czasmija »
Ruetobas urzekła mnie Twoja historia. Jedynie to branie dxm i srri razem było nierozsądne. Kurwa ja chce być taki jak Ty !!. Widze dużo podobieństw, też czytam De Mello i w chuj mi pomógł (jesteś przebudzony chłopie !). Też byłem nieśmiały i wogóle ale troche mi sie poprawiło w tym względzie dzięki srri. Więc jedynie czego mi brakuje jeszcez to żeby mieć jakąś przyjemną pracę branży IT za 2800pln. Kurwa no, żyć nie umierać. Srri przejebane, rzuca rozrzuca mnei po kątach, i niema takiej rzeczy której bym teraz niezrobił. Musze zarobić jakąś kase żeby sie ładnie ubrać i nic tylko wyrywać lachony !!. Peace bracie, zajebisty tekst, dzięki Tobie wiem jak chce żeby wyglądało moje życie.
Uwaga! Użytkownik czasmija nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
zajebista historia, zajebiście opisana. moja ocena: celujący z plusem, idź się pochwal mamie :-p
Non illegitimi carborundum.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.