16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Moim zdaniem ustawa pod poklask ludzi zrobiona co uważają te energetyki za nieprawdopodobne zło.
20 stycznia 2024nCuX pisze: Tylko zielony monster smak jest najlepszy!!!
Na drugim miejscu bym uplasował Arbuzowego Tigera. Jak nie lubię arbuzów tak w tej formie mi jak najbardziej odpowiadają ;)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ale i tak najbardziej podchodzi mi klasyczny czarny i biały ten bez cukru.
Sztuczny, "chemiczny" smak. Nie pojmuje ich fenomenu.
Skład też zresztą lipa. Tak, wiem, że to energole...
Paradoksalnie standardowy be power z biedry mi najbardziej pasuje (cena, skład, klasyczny smak)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.