Jak tak to ile mg na ile ml?
(Zakładając, że jeden psik to 0.1ml)
A czy z naltreksonu da się zrobić psikacz? Da się, bo rozpuścisz to łatwo. A ile ma mieć mg/ml? No to już wróżbity Macieja niestety musisz zapytać bo bez wiedzy w jakim celu chcesz to stosować nikt ci tu nie doradzi stężenia.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie niestety jeszcze nie ; ( ciągle mam ten kurwa tramal... No a wiesz jak się ma to się ma.
Ale to jest kwestia może dwóch tygodni.
Na pewno z tego skorzystam i dam znać.
@kacper791
Psikacz ? Po co ci to ? będziesz chodził z tym i psikał co godzinę aby endorfiny pompowały ci się do organizmu ?
LDN (jeśli o to ci chodzi) wrzuca się na noc przed snem i tyle. No można jeszcze rano, ktoś tak testował z opowiadań z neta, ale głównie terapia to od 1mg-5mg przed snem, codziennie i jak 'chyba' jak najdłużej. To tyle.
Chyba, że ćpasz mocne opio i boisz się o przedawkowanie wtedy przepraszam.
Kilku stosujących to ćpunów z dużym stażem (oczywiście zza granicy, u nas ta metoda to zupełna nisza) twierdziło też że przy przyjmowaniu ULDN i opiatów, po odstawce skręt był lżejszy.
I jakby ktoś był ciekaw to nie koliduje to z buprą, a przynajmniej nie w takich dawkach. Bo buprę stosuje od 22 grudnia, ULDN w tym czasie nie przestałem brać a buperka działa jak powinna cały czas. Czy może być inaczej na wyższych dawkach? Możliwe, ale nie jestem pewien czy przez siłę wiązania z receptorami w tych substancjach pozostanie to bez zmian i problemu nie będzie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Dostałem nalokson i.m. od dziewczyny więc został mi tylko naltrekson w tabsach, wpadłem na pomysł zrobienia "homemade narcan nasal spray", który ma być łatwy do zaaplikowania naltreksonu w razie OD.
Ja powiem wam, że jak byłem w ciągu wtedy chyba tramal ale jakieś mniejsze dawki to wziąłem 25mg nartleksonu bo to pamiętam i nic jakoś mi nie było.
Tak się zastanawiam czy nie zacząć LDN gdzieś po 2-3 dniach na czysto, bo w sumie chodzi tutaj o stężenie opiatów w organizmie, a ja czuję że nie jest jakoś wysokie, poza tym jak mi nic nie było po 25mg to raczej od 1mg-5mg też nie będzie nie ?
@kacper791
No to sorrka, w tym przypadku to okej. pozdr
@polymerase - tramiec typowym opio nie jest i na to brałbym poprawkę. Ale tak, jeżeli na 25 nic ci się nie działo dziwnego to na 1-5 też nie.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.