Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 155 / 1 / 0
dokladnie pipeta najlepsza, a na outdoor eppendolrfki, na allegro dostalem 100szt za chyba 12zł już z wysyłką
  • 85 / 7 / 0
z mojej strony na outdoor polecam buteleczki LDPE z zakraplaczem tu jest 10ml ale są też większe rozmiary
http://allegro.pl/buteleczki-10-ml-zakr ... 21562.html

pozostaje jeszcze kwestia dawkowania ale z tym nie ma najmniejszego problemu:
- odmierzasz strzykawką 1ml GBL i wlewasz do buteleczki
- następnie wlewając GBL'a do napoju bądź paszczy liczysz krople
- po tym zabiegu już wiesz mniej więcej ile kropli wypada na 1ml rozpuszczalnika i śmiało możesz odmierzyć odpowiednią dla Ciebie dawkę :)

polecam sposób, jest na prawdę dyskretny i sprawdza się na każdej imprezie, ta mniejsza buteleczka nawet pasuje do tej małej kieszonki w jeansach o ile nie masz jej zapchanej kondonami do ruchania na fazie :D
  • 704 / 5 / 0
LDPE średnio się nadaje do giebla - łatwo się rozpuścić powinien.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 7 / 0
kilka sortów już przerobiłem i żaden jeszcze się nie rozpuścił, kompletnie nic mu się nie działo
spróbujcie bo kosztuje grosze a ułatwia życie...tzn. ćpanie :D
  • 827 / 34 / 0
Tez przechowywałem g w butlach po liquidach podobnych z linku i nic im się nie działo. Przedtem zawsze robię test czy pali plastik. Jak nie spali w pierwsze pól h to nic im nie będzie. Przechowywałem tak w rożnych butlach po kroplach do nosa oczu itp ale temat o pompkach wiec napisze jeszcze raz co już pisałem kiedyś.

moje dwie najlepsze opcje:
-Przypaołwa ale najlepsza czyli buteleczka hdpe 25ml i strzykawa 2ml(nieważne jaka wszystkie dobre a przecież kosztują grosze zawsze mam tego zapas). Przypałowa no bo strzykawa itp ale nie daje sie nikomu obszukiwać po kieszeniach a butla 25ml jest tak mała ze nie rzuca się w oczy w ogolę.
-Bezprzypałowa, wlewam 15ml do butli po Visine'ach a dawkuje z korka do którego wlazi 1,8ml i nie potrzebuje żadnej pompy.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
10ml własne do butelki 100ml poj. po ballanteinsie , czyli stosunek 9:1. Wystarczy wstrzasnac przed wypiciem 1/5 -1/6 raz na 2-3h. Można zrobić podziałki długopisem na etykiecie

Stopień : Trudne

Skutki : z poczatku przypadły potem juz lepiej :D
Uwaga! Użytkownik kaszlodyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
Kupiłem 25ml na próbę ale nie mam żadnej miary. Pytanie jak można w miarę precyzyjnie odmierzyć 1ml w warunkach domowych? Nie mam żadnych strzykawek, pipet itd. A też nie mam gdzie kupić takich rzeczy.
  • 2278 / 278 / 3
Nie masz nigdzie apteki pod ręką?
Jak nie, to lej na oko śmiało.*
Spoiler:
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 78 / 1 / 0
Zostawie testy na jutro chyba. Nie chce ryzykować. :) u mnie tylko stacja benzynowa. Jutro ogarne aptekę.
  • 135 / 22 / 0
Weź na krople, 10 dużych to 1ml. To Cie nie zabije, nie pękaj:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.