Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5179 / 911 / 0
Jaką najgorszą wòdke piliśce ?
Moje odpowiedzi :
- starogardzka
- balsam pomorski
- z czerwoną kartką

Często po spożyciu w glowie byla piosenka Dwa Plus 1
Więc chodz pomaluj moj swiat ,.na żółto i na niebiesko 😁

Jaka jest wg Was najgorsza wòdka obecnie na rynku ?
Wg mnie Żubr i Dzika Kaczka
Bez popity się robi metaliczna rzadka slina i walka z beltem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1075 / 125 / 3
Starogardzka, Z Czerwoną Kartką zgoda. Balsam pomorski nie był zły.
Dodam Wódkę Parkową, Wódkę Ludową- tragedia. Historycznie najlepszy stosunek cena/jakość/najebliwość miała Wódka Krakowska.
  • 333 / 42 / 0
1866/1966 coś takiego, syf jak chuj, ale te 5 lat temu za młodziaka była budżetowa.
Kolejna jest czysta żołądkowa. Piłem z 2 razy i się zawsze strułem jak skirwesyn. O dziwo miętowa jest zajebista.
No i tak na 3 dam żubrówe, bo ile się tego gówna ochlałem to już nie mogę na nią patrzeć.
  • 77 / 13 / 0
Żubrówka biała - straszne gowno. Po 2 dniach picia tej wódy (ale nie jakieś straszne ilości i nie non stop) śmierdzialem jakby mi coś gniło w środku xD Tych najtańszych nie próbowałem w większości. Kiedyś za małolata pamietam dorwaliśmy jakąś podróbkę Gorzkiej Żołądkowej rudej (ale nie balsam pomorski), to nią się strułem strasznie. Ale najcięższe to były tanie wina…(spożywanie sporadycznie na szczescie).
  • 2 / 3 / 0
Prezydent?
Tak to się chyba nazywało
  • 964 / 178 / 0
Ludowa w takiej okrągłej butelce jak po occie.
  • 137 / 15 / 0
1904. Kiedyś to było tanie, nie wiem czy nie najtańsze. Dzisiaj nie wiem czy jeszcze jest.
Po tym gównie na drugi dzień chciałem umrzeć. Wcale nie wywaliłem tego dużo. Trucizna.
  • 5 / 2 / 0
Wódka z czerwoną kartką, 18 urodziny i wyrzygany cały garnek grochówki. Trauma do dziś.
Dobrze wiemy co jest złe, a co dobre.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
  • 1339 / 339 / 13
Kapitan Wódka: pół człowiek-pół litra

Szczerze to większość tych tanich dyskontowych berbeluch powinna być opatrzona klauzulą nie do spożycia.

Chociaż trochę żałuję, że nie załapałem się na te sławetne pół litra za 9.99zl %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1878 / 195 / 0
Żołądkowa gorzka deluxe incydent lat temu 11 a trauma po dziś dzień
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.