Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Zdecydowanie Extra Żytnia.
  • 1534 / 197 / 0
Żołądkowa de lux , łeee
  • 150 / 8 / 0
Żubrówka biała FUJ
  • 3 / / 0
Zdecydowanie żubrówka biała, odruch wymiotny na samą myśl
  • 5 / / 0
Krakowska, albo Joker. Tylko, że pomiędzy wypiciem jednej a drugiej minęło 15 lat, a smak odbija mi się do teraz.
  • 7 / 1 / 0
Bols zdecydowanie. Po nim po raz pierwszy urwał mi się film i do tego miałem strasznego kaca. Tyle lat minęło, a nadal mnie trzepie jak pomyślę o tej półokrągłej butelce.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 5 / / 0
Krupnik i wyzej wspomniany bols jedno i drugie wywolujace odruch wymiotny okropne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.