Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 1 / 0
ja zawsze wale prosto z mostu nawet do matki, tydzień temu pożyczyłem od kumpla na kode chociaż nie miałem kasy nawet na chleb i trzasnołem mu że potrzebuje na 3 pudełka a i jeszcze pare kromek chleba od niego pożyczyłem
  • 858 / 18 / 0
blablab pisze:
O i jeszcze jedno mam!
Zjadłem gałkę muszkatołową.... nie zadziałała (chyba, że liczymy wymiętolenie + czerwone gały).
Kilka miechów później, w akcie desperacji, znowu ją zjadłem.... i.... o dziwo.... nie zadziałała (chyba, że liczymy wymiętolenie + czerwone gały).
Tego smaku to ja kurwa do końca życia nie zapomnę :kotz:
Tabletki na kaszel to jeszcze może przejść.... ale kurde... przyprawa do mięsa?

Czemu tu nie można edytkować? :P

wiesz inicjacja z gałką to pewien etap w życiu większości ćpunów odwiedzających tę stronę myślę że 99% userow tego forum spróbowało lecz wstydzi się do tego przyznać bo jak by nie patrzeć jest to strzał w ćpunske ego bombarduje mózg takimi wyrzutami sumienia ze nawet mechanizmy obronne sobie z tym nie radzą jedynie obracają to w żart i kolejny etap "eksperymentowania" w poszukiwaniu
ale jest pewien % na których gałka rzekomo działa ale myślę że to są osoby z dobrze wyostrzoną wyobraźnią na które informacje z internetu i sama myśl o stanie odurzenia powodują odurzenie %-D
myślę że gałka będzie tak długo modna jak informacje które krążą o niej w sieci
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 2876 / 99 / 0
gałka działa więc nie pierdol, są nawet tacy co to dzialanie lubia (chyba cosmodo kiedys dorzucal po orzeszku czy dwa do dekszen czy innych rzeczy)
sam cpalem gale dwa razy, lata temu, wystarczy. Ciekawosc+dostepnosc to dwa wystarczajace powody. Na cpunskie schodki dobrze jest wchodzic powoli i pojedynczo bo niektorzy chca byc pro, biegna skaczac po kilka naraz a jak juz sie potkną to zęby w beton, ręka noga musk na ścianie i kaplica
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 858 / 18 / 0
dobra panie ''kompetentny' to co napisałem to moje zdanie o delegalizację gałki nie będę pisał pism nie ma obaw
ty masz swoje i ok piątka
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 195 / 1 / 0
Ostatnio żeby się naćpać sprzedałem dwa telefony po 500pln. Zawinołem 25g zioła, 2,5g fuki i pojechałem do lasu, żeby naćpać się z ziomkiem co ma 51lat i odsiedział 13lat w kryminale. Bajerowałem dziewuszki po to żeby na farta ćpać. Ukradłem samochód żeby go sprzedać za marihuanę.
Uwaga! Użytkownik Emancypowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
885 pisze:
dobra panie ''kompetentny' to co napisałem to moje zdanie o delegalizację gałki nie będę pisał pism nie ma obaw
ty masz swoje i ok piątka
Ale nie masz racji typie. Myślisz, że ćpuny z x-letnim doświadczeniem nie odróżnią placebo od fazy? Po gałce jest faza, ewidentne, bełkotliwa, kolorowa, na granicy delirium. Fajnie raz na jakiś czas.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 193 / 6 / 0
Kurwik pisze:
Myślisz, że ćpuny z x-letnim doświadczeniem nie odróżnią placebo od fazy?
Zgadzam się z Twoim postem, ale to zdanie jest nie do końca przemyślane. Spójrz chociażby na ludzi wciągających benzo i uparcie twierdzących, że tak ich mocniej klepie ;-) %-D
  • 858 / 18 / 0
o gałce jest faza, ewidentne, bełkotliwa, kolorowa, na granicy delirium
HEHEHE no ale masz swoje zdanie

a tak apropo chłopaki słyszałem że po jaranej skórce z banana nabitej z kropkami od muchomora jest "subtelny psychodeliczny trip"
testujemy? :huh:
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 1169 / 16 / 0
Pamiętam jak wpierdalałem gałkę, co prawda mało bo jakieś 3 orzechy ale pizda była jakbym sie ujebał haszem na dobre 10 godzin tylko ta suchośc w ryju i ten chujowy samk.
Oczywiscie na nastepny dzien srałem jak popierdolony, a dupa myślałem że mi odpadnie...
  • 2334 / 9 / 0
Ja uświadczyłem samych negatywów. Jakbym miał to "ujaranie haszem na 10h" to bym gałkę wpierdalał regularnie (kiedy, już na nic by mnie nie było stać) :-D .
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.