Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 78 / 1 / 0
wieczoru pewnego przemiksowany ladnie wracalem spokojnie do domu, ale ze grubo bylo a sie juz konczylo, to cisnienie na jeszcze sie wlaczylo. Fartem przechodzac kolo jakiegos dziadka zagadnal do mnie zebym mu cos w telefonie pomogl zrobic, bo chcial po ryfe zadzwonic, a ze telefon byl w calkiem dobrym stanie i model tez niczego sobie to zawinalem mu go i sprzedalem za 200zl
  • 213 / 1 / 0
Zmiana *pokoleń* ćpunów.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
Kometha pisze:
zauważyłam, że wiekszosc osob załatwiajacych dragi osobom trzecim podpierdala a to lufe a to kreske fety etc... W sumie tez moge sie dopisac do tej grupki osob. NarkomanY to egoisci :P
kiedys dawno temu mialem taka "kolezanke" glupia i bogata, notorycznie przychodzila do mnie zebym jej 3g ziola skrecil, ja zawsze bralem te 3, dzielilem na pol, jej dawalem 1,5g i sobie 1,5g do kieszeni.
ona zawsze ucieszona byla i wracala po nastepna "trojke" hehe.
  • 341 / 54 / 0
EOT siedze na tym forum 4 lata (mialam inne konto) nigdy nie wypowiadalam się tylko obserwowalam... ale teraz co sie wyprawia to masakra, kto tu jest wkrętem i dlaczego abrakadabra pisze mi maile, że mnie kocha ??

eso, w Krk jest pewna kobita ktora daje 30zl za worek fety kumpela ktora posredniczy dostaje od niej jeszcze na taxowke, F. kosztuje 20zl. kumpela urywa polowe grudy. Wiec za taki kursik zarabia 40 zł (jedzie tramwajem) i jeszcze pol grama towaru.

Najgorsza jest jednak przeżeniona krolowa opyatow 99% wypełniaczy... Zastanawiam sie przez ile rak to przechodzi... Gdzie nie pojdziesz tam w huja zrobią, potem Ty zrobisz i czym sie tu chwalić?
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 634 / 3 / 0
Najgorsza to chyba zarzucenie jakis tablet nie majac pojecia o ich dzialaniu, bylo pare takich akcji i ladnie mnie wykrecilo (niestety nie w ta strone co chcialem), ale nauczka na przyszlosc zostala.
  • 577 / 10 / 0
Wlatuje do przychodni bo na dole jest kosz z przeterminowanymi lekami i jedna krata wyjebana to wlatuje z siatka zeby wszystko ladowac do siaty a pozniej zobaczyc co sie nada do cpania wkladam lape do kosza jakis dziwny syf tam mowie kurwa co tam liscie wsypali lapie glebiej patrze strzykawka kurwa a w srodku krew. Dobrze ze sie nie przekulem bo huj wie co tam jakis hiv albo cos mogl byc ...
  • 927 / 5 / 0
Sprzedałem zajebisty telefon LG BL20 Chocolate za 120 zł :wall:
Kasa poszła na spida i kode :emo:
  • 10 / / 0
przełaziłem z kumplem całe miasto w poszukiwaniu butelek i puszek... FUCK ! z workami na plecach do skupu a potem do dila !!!moze to nie koniecznie jakies złe ale śmieszne i żenujące XD
  • 109 / / 0
Nosferatu666 pisze:
przełaziłem z kumplem całe miasto w poszukiwaniu butelek i puszek... FUCK ! z workami na plecach do skupu a potem do dila !!!moze to nie koniecznie jakies złe ale śmieszne i żenujące XD
Idź w uj, dziecko.

Jedną z najgorszych rzeczy, było jaranie dopasraczy przez dwa miesiące. Po czasie prawie w ogóle nie jebały po łbie, a zamulały.

Edit:

Więcej nie piszę do nikogo po DXM :wall:
  • 192 / 1 / 0
Jedną z najgorszych rzeczy, było jaranie dopasraczy przez dwa miesiące. Po czasie prawie w ogóle nie jebały po łbie, a zamulały.
Też przez to przechodziłem, tyle że okres był krótszy.

Ogólnie to patrzę na siebie z pewnej perspektywy, a także na innych, i dochodzę do wniosku że nic tak nie robi z człowieka paranoidalnego pojeba jak 'mieszanki ziołowe'. Mówcie sobie co chcecie, ale nawet po ciągach z frytą ta 'niekonkretna', amfetaminowa psychoza jawiła się jako zupełny lajcik przy patologicznej niechęci do ludzi, którzy mi nic nie zrobili, lęku przed różnymi miejscami, pełen zestaw psychicznych chahmętów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.