Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Opchnąłem swój pamiątkowy komunijny medalik :P Najprawdopodobniej będe się za to smażył w piekle :D
Uwaga! Użytkownik Rewolucjonista jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Komunijny medalik też poszedł w pizdu.. zeby tylko XD Większość rzeczy.
Najśmieszniejsze było chyba to, jak wybierając tabletki z blistra (Tramal albo jakiś depresant? XD) wpadły mi do kibla (u babci, kibel taki zabytkowy, rodem z Trainspotting niemal)... no i co robić? Szybko łapa w okropny kibel i łyk łyk dopóki się nie rozpuściło xD Łe.
W tej chwili ty, chory, zarażasz się tą chorobą.
  • 1180 / 5 / 0
suicidejunkie pisze:
Komunijny medalik też poszedł w pizdu.. zeby tylko XD Większość rzeczy.
Najśmieszniejsze było chyba to, jak wybierając tabletki z blistra (Tramal albo jakiś depresant? XD) wpadły mi do kibla (u babci, kibel taki zabytkowy, rodem z Trainspotting niemal)... no i co robić? Szybko łapa w okropny kibel i łyk łyk dopóki się nie rozpuściło xD Łe.
A spojrzałaś chociaż na rękę czy razem z tabletkami nie łykasz jakiegoś ułamka kniotka? ... nieźle nieźle.
  • 1709 / 11 / 0
suicidejunkie pisze:
W życiu nie czytałem bardziej dołującej rzeczy :-D
  • 3854 / 313 / 0
Bez kitu, czasem można się dowartościować samym czytaniem tego wątku :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Moj narzeczony ojebal dwa banki w bialY dzien, uciekajac przed policja rozbil sie na murze i o dwa metry minal kobiete z dzieckiem w wozku. Dostal 4 i 6. Ale wozilismy sie fajnym autem zanim go zlapali, hehe
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 266 / 44 / 0
banshee pisze:
hehe
Ubaw po pachy. :nuts:
Ogólnie staram się nie życzyć nikomu śmierci, ale dla Waszej dwójki gotów jestem zrobić wyjątek.

Odnośnie tematu - przez 2 godziny wałęsałem się po zasypanych śniegiem ulicach, wierząc w "zaraz będę".
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 8 / 0
Chujowo troche... W takiej sytuacji to plusem było by chociaż jakby się zdążyło łupy po akcji zakopać gdzieś np :-D

Cześć Banszee :-)

Procent: Odnosze takie same wrażenie hehe
  • 1047 / 22 / 0
Lupy zostaly skonsumowane, ale jaka z tego radocha skoro cena to wolnosc.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 92 / / 0
Wmówiłam ojcu, że wiszę pieniądze osiedlowym gangsterom i jeśli nie oddam im długu w ciągu 24h to mnie wywiozą do Magdalenki, karzą wykopać sobie grób małą, różową, plastikową łopatką i zabiją.
Idiotyzm, ale mówiłam to robiąc wrażenie śmiertelnie poważnej. %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).