Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Który z nieprzyjemnych symptomów najbardziej potrafi zepsuć fazę?
Paranoiczne myśli (wpisz jakie)
265
24%
Lęki (wpisz jakie)
159
14%
Uczucie zbyt silnego bicia serca
243
22%
Uczucie osłabienia
97
9%
Zmienione czucie ciała
62
6%
Zaburzenia widzenia
24
2%
Bóle (wpisz jakie)
33
3%
Problemy żołądkowe
53
5%
Subiektywne wrażenie zimna lub gorąca
54
5%
Wysuszenie błon śluzowych
118
11%

Liczba głosów: 1108

ODPOWIEDZ
  • 4310 / 699 / 2117
yyy, to dziwne, bo ja pierwszy raz słyszę i widzę, żeby coś takiego mogło mieć miejsce, jak u cytowanego jak i komentującego u góry.

wiecie, każdy ma jakieś inne odczucia względem tego przy jaraniu co się dzieje, ale sraczki czy szczyn, to jeszcze nie słyszałem. A to ciekawe, bo najwidoczniej głowa potrafi i lubi płatać nam różne figle. A może ma to jakieś odniesienie do wczesnych lat dorastania?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 479 / 72 / 0
@IGotHigh909 Psychologowie zadają takie pytania, może coś w tym jest. Jak rodzicie dbali o nas kiedy byliśmy niemowlętami i czy mieliśmy regularnie zmieniane pieluchy.
Z tym uczuciem zsikania i ciepła w kroczu, to już nie raz słyszałem. A co najlepsze, nie od osób zamkniętych tylko takich mega towarzyskich. Może tutaj jakiś lęk się pojawia pt. "nie chce osłabić swojej pozycji w grupie".
  • 49 / 19 / 0
W wieku nastoletnim zdecydowanie lęki i paranoje, szczególnie jak się bawisz na podwórku kopiesz se piłkę a tu krawężniki wyskakują i wyjmować wszystko z kieszeni gnoje a ty szczylu co masz takie oczy czerwone legitymacja i do radiowozu :świnia: do tej pory nie przepadam za policją ile to zajebistych lufek trza było zbijać na przypale

Teraz co może mnie wkurwiać to np. kolega na melanżu co za dużo wypił i wymyśla jakieś kocopoły i totalnie psuje każdemu nastrój do rozmowy. Ewentualnie jak za duże bongo wbije mnie w kanapę i warzywieje z pół godziny mając tego świadomość.
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 72 / 0
Jeden raz miałem ,,przypal" z policja. Mając 14 lat i przechodząc obok grupy kiboli, wzięli mnie za jednego z nich xD. Nie miałem barw, ani nie byłem podobno do nich, wiek też inny. Żaden z policjantów nie skapnął się, że odstaje wygladem od grupy. Nic mi nie zrobili, wylegitymowali i postraszyli, że za chwilę wezmę mnie do suki i dobrze przetrzepią, finalnie puścili po 5 minutach. Do dzisiaj został lek jak widzę policję, nawet na trzeźwo.
  • 155 / 45 / 0
Najbardziej wkurwiają mnie spontaniczne odczucia cielesne, coś w stylu drgawek - takie trzepanie. Dlatego rzadko jaram, bo po prostu mi to nie siada. Następnym razem zrobię sobie jointa 1:1 z jointem CBD ze sklepu, może będzie lepiej.
Nie ma, że za mocno.
  • 920 / 162 / 0
Mi najbardziej przeszkadza suchość w ustach.
Jak spalę lolka z ~ 0.7g albo zrobie sesje z mightym to najbardziej dokuczliwy jest brak śliny.
Palę od 18lat.
  • 49 / 19 / 0
Jak w pracy zajaram to nie mam lęków ale wkurwia mnie np jak szef na stołówce pokazuje na mnie palcem i mówi haha patrzcie jaki zjarany lol no kurwa rzeczywiście i co mam iść do domu nie no zostań jprdl
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
J.w tzw. cottonmouth ciezko to zwalczyc niewazne ile sie wypije ale zauwazylem ze umycie i przeplukanie zebow pomaga @wonszgrzybojad daj znac czy zadzialalo u Cb .
Przy totalnym przejaraniu bodyload jest uciazliwy np. ucisk na skroniach , klacie w skrajnym przypadku zawroty glowy uczucie omdlenia lekkie . W plenerze desynchronizacja nog mnie wkuriwa bo chodzenie przelacza sie z automatu na manual i drazni .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 920 / 162 / 0
@cieplapoduszka

Musiałbym z 8 razy dziennie dodatkowo myć zęby hehehehehehhe

Suchość w japie jest najgorsza dla mnie jak chwilę po jaraniu z kimś rozmawiam. Czuje jak mi się wargi do zębów łapią z suchości.

To bywa kłopotliwe czasem.
No i wieczne uczucie pragnienia. Im więcej skopce tym więcej pije.
  • 49 / 19 / 0
Ja na szczęście mam w pracy podajnik na wodę obok biórka także dużo pije na pewno ze 2 litry w ciągu dnia wydoję tylko szkoda, ze w robocie tak namiętnie sączę wode a nie gdzie indziej… plus zawsze w pogotowiu: fioletowy płyn listerine ten co wyjaławia podniebienie i najtańsze perfumy bąd za piątaka jakby miał być przypau auuuu :korposzczur:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.