Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 566 / 30 / 0
@horsi mój norflurazepam nie miał posmaku mięty. Był gorzki, 0.71g rozpuszczone w 100ml glikolu..cel na sobotę: spać maksymalnie długo.
Koło 17.20 wypiłem 0.1ml. odzczekalem do 19 i zapodałem 1ml/7.1mg w chwilę usnąłem. Obudziłem się po 13. Ale po wstaniu nogi jak z waty, był problem z wysłowieniem się. Ciągle chodzę ospały. I najchętniej bym przespał te dni. Narzeczona myślała, że byłem najebany, ale jakie miała zdziwko jeśli zobaczyła 0.00 po każdej z 3 prób.Bo jest wtorek a mną jeszcze rzuca i belkotam .niby są tabletki 5/10mg ale może tak to zadziałało to zasługa tego czym miało być to bezno. Czyli Flubromazepam, a okazało się być na odwrót. Norflurazepam z zanieczyszczeniami flubro.
Jednak dobierając dawkę rzucenw cholerę te benzo. Niby nie biorę codziennie ale jednak warto mieć takie coś w apteczce. Ile wynosi half life tej substancji?
Raz piszą 100 godzin, inni 3000. Więc jak to z tym jest?
Spróbowałem 300mg 3cmc, zero efektów pobudzenia.
Osobą z zdrową/ mała tolerancjią nie polecam brania 10mg.
Z bzdp-ami mam styczność od 2013. Nawet klonazolam tak mną nie zamiótł...
Ostrożnie z tym.
rchiro the best
  • 216 / 12 / 0
Właśnie dzis zamówiłem 10x5mg. Nada sie to na trip chillera w razie zagrubowości na sajko?
P.s
Dzień -dwa po zażyciu tego mam uważać z opio przez okres półtrwania ?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.