Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 278 / 11 / 0
klinick pisze:
staje się mądrzejszy
To raczej dobra wkrętka z cechami reakcji paradoksalnej.
  • 535 / 48 / 0
hennessy pisze:
Metoksetamina jest naprawdę lajtowa, jeśli chodzi o możliwości motoryczne, bo nawet po 250mg nie sprawiało mi większego problemu poruszanie się w obrębie pokoju i całego domu
Ja mam odwrotnie, po ~ 150mg bez tolerki mógłbym napisać TRa z opisem przygód podczas wyprawy do kibla (ok. 10m)
  • 26 / / 0
U mnie tez motoryka siada.
Wrzucilem przed druga ~100mg. Objawow zadnych przez pierwsze pol godziny, a zeby sprawdzic czy sie laduje wstaje by obadac jak mocno blednik juz dostal po dupie. Na poczatku jeszcze w miare, lekkie zaburzenia chodzenia. Po godzinie jest juz totalny rozpierdol - myslalem ze 3m wyprawe do okna wynagrodza mi zajebiste widoki, ale nie ma szans, by na czymkolwiek wzrok skupic. %-D
Po 4 - juz po peaku, ale wciaz mocno - psybient ([Koan - Innuendo (green mix)] <3) mi wrzucil na glowe pomysl, zeby wyjsc na dwor i pobiegac, bo bedzie to zajebiste i wlasnie na to mam teraz ochote. (bonusowym pomyslem bylo chowanie mex'a po drzewach razem z mp3 i dzwonienie do znajomych, zeby sobie go znalezli i tez mogli potripowac, wtf)
40 minut blakania sie po pokoju, wypelznalem na dwor i bieganie okazalo sie prostsze niz chodzenie. Jak juz sie nada nogom predkosc, to gladko suna, ale nie ma szans by powiedziec jak szybko sie biegnie - ulica sie wydluza, czas pojebanie leci i jest podejrzanie miekko.
Dotarlem na lake, pohasalem, wrocilem na chate. Mex jest spoko.
  • 1179 / 9 / 0
To jak to kurwa w końcu :huh: Autor tematu opisywał, że po 100mg nie można odróżnić świata rzeczywistego od OEVów i CEVów i ogólnie rozpierdol, a Ty biegałeś po dworze? xP
  • 2757 / 31 / 0
Indywidualna podatność na dysocjanty, tolerancja, sposób podania, różne źródła, może nawet nie do końca dobra jakość proszku - trzeba brać takie rzeczy pod uwagę...
  • 1179 / 9 / 0
Co do czystości to nigdy nie wiadomo, ale faktycznie, moje niedopatrzenie - miumf pisze, że po wrzuceniu przez pół godz nic, więc zapewne oralnie, Moor natomiast w klamkę i podobno 10 min wszystko wchodzi, toteż mocniej. Muszę w końcu większą porcję spróbować, bo jak na razie tylko 30mg łyknąłem najwięcej;/ a przydała by się setka :gun:
  • 102 / / 0
Czy ktoś z ludzi tu obecnych bierze metoksetaminę leczniczo tj. jako antydepresant?
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
słyszałem o takich co brali to jako antydepresant i lek na "szarość dnia codziennego". Postępujące uzależnienie i problemy po odstawieniu. Z resztą w trakcie "kuracji" też to raczej za dobrze nie wyglądało
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 580 / 4 / 0
o właściwosćiach antydepresyjnych pisze twórca ketaminy- przeczytaj wywiad na głównej hyperreal.info.
Ja czekam na swoją pierwszą MXE. Czy tolerancja wyrobiona w związku z braniem dmx będzie wpływać na moc MXE?
Jak się ma 450 dxmu do 50mg MXE?
  • 2757 / 31 / 0
virion pisze:
Czy tolerancja wyrobiona w związku z braniem dmx będzie wpływać na moc mxe?
Tak.
Jak się ma 450 dxmu do 50mg mxe?
Mówimy o dawkach przyjętych bez wyraźnej tolerancji? Jeśli chodzi o sam poziom dysocjacji, to całkiem podobnie. Pisałem już jakiś czas temu, że tak pi razy oko 100mg MXE=1000mg DXM.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.