Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 708 / 6 / 0
Ja tak kiedyś przedobrzylem. Ale polecam wsypac towar do strzykawki 2ml. Obliczyć ile mg ma 1 kreseczka. I odmierzyc
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 742 / 12 / 0
Po co tak kombinować, ja zawsze sypie na oko. Ale jak wam już zależy na dokładnym dawkowaniu to 10 ml spirytusu na gram MXE, odmierzamy strzykawką 1ml=100mg i po kłopocie.
edit: etanol to chyba jednak zły pomysł według wiki rozpuszczalność MXE w etanolu to 10mg/1ml, znajdźcie sobie inny rozpuszczalnik. Chociaż jak podgrzejesz to i grama w 10ml rozpuścisz. ;-)
  • 708 / 6 / 0
Ale jak ktoś zamawia np.5 gram bo taniej, i jest użytkownikiem sporadycznym chce mieć towar na 3 miesiące np. To proch latwiej przechować . A w wodzie jak się rozpuszcza?
Ja najczęściej tez na oko sypie.
Spoiler:
  • 190 / 6 / 0
No, to co pisałam to metody dzielenia na sucho.
Po co tak kombinować? Zadne kombinowanie, zwyczajne dzielenie bez wagi. Dzięki temu możesz sobie popakować ten gram, już podzielony, popodpisywać i sobie mieć. I wiedzieć, ile tej MXE masz i wiedzieć ile sobie na jaką fazę można wziąć, lub jaką ilością kogoś poczęstować.
Biorąc na paluszek, z wora ciężej oceniać dawki i stwierdzić ile zostało.

Podałam sposób bez rozpuszczania, bo jak rozpuszczasz, to musisz potem odparować rozpuszczalnik, jak chcesz by MXE znów byla pylem. A to więcej pierdzielenia po prostu. Rozpuszczalności w wodzie nie mogłam znaleźć, ale ogólnie w wodzie MXE rozpuszczalność ma dobrą.
  • 1857 / 66 / 80
Ale wy jesteście popierdoleni xDD
Szkoda wam kasy na wage na allegro a nie szkoda na 5g narkotyków kosztujących 6x więcej.
  • 322 / 2 / 0
@anon++. dawniej waliłem po łbach w różnych miejscach i jak mantrę powtarzałem, kup sę kurwa wagę, kup no, kurde, taka którą można w miarę dokładnie odmierzyć 10mg, a resztę przeporcjować przez roztwór, kosztuje koło stówki. ale dałem sobie spokój, bo jak grochem o ścianę.
a potem są przypadki ludzi, co wzięli 250mg MXE bo wydawało im się, że jest napisane 25mg.

co do rozpuszczalności w wodzie, opinie na bluelight mają rozstrzał od 50mg/ml do 200mg/ml (chciałbym to zobaczyć :) ). Witamy w krainie RC, gdzie to ty jesteś chemikiem i badasz własności substancji.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 708 / 6 / 0
Eee ja mam wagę ale mierzy do 10mg niby :d. Tylko wkurwia mnie ta kalibracja w niej bo muszę ja robić ciągle prawie. Lepiej chyba kupić wodę do iniekcji i rozpuścić MXE mieć to w ampulce i dawać im...
Spoiler:
  • 677 / 2 / 0
Czy po zabawach z MXE mogę wziąść na sen zolpidem 10/20mg , chodzi tu tabletke lub dwie bo potrzebuje sie dobrze wyspać przed jutrzejszym dniem czy są jakieś przeciwwskazania?
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Ale zadajesz pytanie. A dlaczego niby miałbyś nie brać? Jesteś aż tak głupi żeby samemu tego nie wywnioskować?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 677 / 2 / 0
O chuj ci chodzi chciałem wiedzieć czy nie ma przeciwswskazań do łączenia MXE z zolpidemem i czy to bezpiecznie tyle .Nie wdaje sie z tobą w dyskusje bo nie ma sensu :nuts:
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.