Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Kamis - ok 1.80 ( 3 gałki ) , Tylko żeby tego jogurtu było w miare duzo , bo jak będzie mało to poczujesz smak gałki . Oczywiście musisz dobrze pogryźć gałkę .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pediator »
nie mogę się doczekać piątku , zaplanowałem sobie że zjem 3 opakowania pokruszonej gałki ;] mam nadzieję Że jakoś przeżyje jazdę ^_^
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Ja planuję na weekend zarzucić gałęcję z kartonikiem DragonFly :diabolic: No i obowiązkowo do tego leci DXM i prawdopodobnie też troszkę kodeiny :-D

Ilość gały to pewnie 3 orzechy a deksa to >=450mg %-D
Twilight pisze:
No i nadejszła chwiła na tego miksa %-D
Pójdzie 3 gały, karton DragonFly, >450mg Deksa (w pierwszych rzucie 450 a potem pewnie drugie :diabolic: ), kodeina przynajmniej 150mg (po smoku to cud, po deksie to cud, po gałce to cud, więc po tych trzech na raz będzie tri-cud %-D ), alkohol (boje się gały bez piwa w ręku %-D ), metkatynon (na zjazd), herbatka czarna (na zjazd i może fazę :-) ).

Ufff, jak to przeczytałem to się aż sam przeraziłem :nuts:

edit://18:30
Zmiany, poszło 2 gały, trzeciej nie chce mi się już aplikować, poza tym mam trzy paki deksa, który jak dla mnie jest lepszy od gały w sumie więc nudził się nie będę %-D Poszło 300mg deksa na rozkręcenie się klimatu (bo ja startuję do Sigmy dodatkowo %-D ) a kodeinki mam 300mg w sumie :heart:

@CosmoDo
Generalnie gała + depresanty to jest coś wykurwistego. Podobnie inne psychodeliki pozytywnie wpływają na kodeinę, szczególnie podoba mi się miks DragonFly + kodeina. No ale to temat o gale więc powiem o działaniu jej z gałą, otóż ostatnio brałem trochę gały (niby dwa orzechy ale jakieś małe i stare) i deksa i jak wrzuciłem kodę z Thiocodinu to niedługo potem zacząłem czuć jak wchodzi w ciało i je znieczula lekko i wywołuje to przyjemne odczucie jakie w kodzie lubimy z tym, że silniejsze niż po 150mg. Nie wiem ile zasługi w tym dokładnie samej gały bo DXM też było, no ale warto imho :-D

edit://19:30
Gałki prawie nie czuć, za to czuję że deks niedługo wejdzie z robi swoje z mózgiem :heart:
Załadowałem kartonik DragonFly, więc pewnie za te 3h jak się gała załatuje będzie już całkiem ciekawie %-D
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2008 przez borrasca, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ Twilight - Respekt dla Ciebie . Mówisz , że gałka z kodeina to cud ? Muszę koniecznie spróbować .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Ogólnie eksperyment DragonFly + gała uważam za całkiem udany, połączenie ciekawe, jeśli ktoś ma dobrze obcykany stan po dragonfly to jak dorzuci gałę to będzie miał ciekawe efekty do obserwowania :-)

Generalnie cały deks wszamany %-D Koda wszamana i dała fajne efekty tak jak spodziewałem się że da :-) Wyłączyło mi czucie emocji totalnie %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
zjadłem 3 orzeszki ide spać rano sie obudze w cudownym nastroju
ps. co oni kórwa robią w tym kamisie? w jednych saszetkach są 3 gałki, a w jednych 4 :huh:
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pediator »
eh tydzień temu cchcaiłęm zaplikować sobie gałke no więc wsypałem dwa opakowania do jogurtu dannoone wymieszałem i próbowałęm to połknąć jednak smak był nie do zniesienia więc wyplułem to prawie się przy tym pożygałęm ;] . może następnym razem spróbuje z orzechami, sam nie wiem
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
pediator pisze:
eh tydzień temu cchcaiłęm zaplikować sobie gałke no więc wsypałem dwa opakowania do jogurtu dannoone wymieszałem i próbowałęm to połknąć jednak smak był nie do zniesienia więc wyplułem to prawie się przy tym pożygałęm ;] . może następnym razem spróbuje z orzechami, sam nie wiem
jeśli Ci nie podchodzi to nic na siłę
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Twilight %-D Głowy swojej nie lubi
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.