Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2801 / 360 / 0
A kto powiedział ze próbuje przyszpanować ? Lol ...
  • 4994 / 851 / 0
Moeilem o tym ziomku wyżej. Co sie szczyci byciem sportowcem
Nevermind
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2801 / 360 / 0
A jesli tak to przepraszam myslalem ze to bylo do mojego posta , zwracam honor
  • 1 / / 0
wie ktos z was jak skutecznie zejsc z tej majki? poleca ktos jakis dobry osrodek? teraz codziennie mam colturkey morning, godziny wydluzaja sie w nieskonczonosc,stracilam wszystko,co mialam i moglam miec. grzeje od 2022, wjebalam sie troche na sile w ta rwaca rzeke, i teraz z pesymistycznego zycia dziewczyny mam opio - ledwo zycie, siedze piszac to na cold turkey skrecie, co polecacie bracia i siostry kwiaty? bo ja juz dluzej nie wytrzymam. przyznam magik chodzil po glowie jak klade na szale co lepsze - skret czy magik...
  • 213 / 65 / 0
@lysialprazoala Zapraszam do działu „Detox” i tematu „Odtruwanie się od opiatów by DexPL”
A jeśli nie - to na detox w Świeciu
lol [*]
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".