Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 294 / 2 / 0
Ja bym radziła spróbować najpierw z pustą pompą żeby nie porobić skrzepów w towarze jak ci igła przy odciąganiu wyskoczy z bata! Weź pusty sprzęt i popróbuj zwyczajnie pobrać sobie krew! To naprawdę jest łatwiejszy niż się wydaje. Polecam 0,4 albo 0,45 - większej igły możesz się przestraszyć i jak mówił kolega wyżej - możesz się przebić na wylot a to jest dość bolesne.
Ja od 1-go razu celowałam bezbłędnie :-)
Dodatkowo jak jesteś facetem i żyły masz nieużywane to na bank są piękne i tylko czekają aż siostra Morfina do nich zapuka :-P
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
Ale chodzi o to, że nie mogę mieć zadnego widocznego śladu po tym, że brałem. A jak już mi np. się zrobi taki siniak to ile go będę miał?
Sory za takie glupie pytania , ale nie jestem doświadczony w tych sprawach i chce wiedzieć kilka rzeczy zanim wezmę.
... i chuj
  • 50 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: KomaSCHORE »
nie no.... siniaka dostaniesz tylko wtedy - jak sobie to wszystko obok wjebiesz - no ale tego to to chyba nie chcesz? Popróbuj najpierw - jak mówiła maków. panienka - na sucho ... normalnie pobrać sobie krew! W jakąś inną strzykawkę oczywiście...
No i po całej akcji, to musisz oczywiście - żeby ci się też sinak nie zrobił - mocno nacisnąć jakimś tamponem na te ukłucie ... wiadomo - bo dalej aż się ta dziura nie zakrzepnie - to leci z niej krew - i może część jej pod skórą ci zostać - dlatego musisz zatamować przez chwilę to ukłucie...
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
to jeszcze jedno pytanie. O jakiej poże dnia najlepiej brać? rano czy wieczorem? A może to nie ma żadnego znaczenia? Dodam, że lepiej mi sie tripuje w nocy np. po DXM czy kodeinie. Aha czyli mam wziąć tak ze 2-3 ml tego?
... i chuj
  • 50 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: KomaSCHORE »
oj jejciu..... bierzeż, kiedy ci pasuje - kiedy masz czas... bierz teraz - a co?
  • 622 / 25 / 0
antywszystko pisze:
Ale chodzi o to, że nie mogę mieć zadnego widocznego śladu po tym, że brałem. A jak już mi np. się zrobi taki siniak to ile go będę miał?
Sory za takie glupie pytania , ale nie jestem doświadczony w tych sprawach i chce wiedzieć kilka rzeczy zanim wezmę.
Nic Ci nie będzie, kurwa, ja też na początku miałem stracha. Nie wal w te żyły na zgięciu (łokciu) bo jak spierdolisz to będzie bombel (ale to trudno spierdolić, uwierz mi). Ja to trafiłem za pierwszym razem bezbłędnie i rzadko kiedy mi się zdarzało nie trafić. To trza z wyczuciem robić.

Wal np. w tą żyłę taką piękną :) co idzie na bicepsie, hehehe, nawet jak będziesz nosił koszulki z krótkim rękawem to nic nie będzie widać.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Aha, dodam, że u mnie nigdy nie było śladu. Zwyklę używałem igieł 0,45 i nawet śladu nie było.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
opiate warrior a ja myślałęm że Ty tylko jarasz a nie strzelasz....
  • 622 / 25 / 0
Gum@ pisze:
opiate warrior a ja myślałęm że Ty tylko jarasz a nie strzelasz....
Jarałem zioło, jaram brauna, zajarałbym cracka.

A strzelam wszystko inne co się nadaje...
  • 55 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ALLAH POWER!! »
Opi Warrior strzela tylko sterylnie zapakowane opioidy . To chyba mial na mysli.

Wiesz co, jezeli ta butelka byla duzawa, to jest tez opcja ze to jest morfina-syrop do podania doustneggo . bo u nas takie istnieja . zreszta ja itak to walilem ...
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.