Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Mocloxil 150 biorę w dawkach 2x150 już prawie rok i widzę kolosalną poprawę. Wcześniej miałem dni zawiechy całkowitej teraz jest odwrotnie. Żadnego zamulenia. Pamiętam, że pierwszym sygnałem działania leku była krystaliczna czystość myślenia:) Jak dla mnie minusem jest to, że wzmaga objawy ADHD (Jeśli ktoś posiada). Poza tym wzrosła mi agresja do obcych ludzi jak na przykład wyciągnięcie gościa z auta na skrzyżowaniu i wpierdolenie mu za to, że próbował wymusić pierwszeństwo (ja byłem na rowerze). Wcześniej nie było to do mnie podobne nigdy. Gdy by nie ta porywczość i agresja to uznał bym lek za idealny. Przy okazji mam pytanie: czy ma ktoś doświadczenie z braniem równocześnie Moklobemidu i Depakine Crono ?? Bo psychiatra chce mi włączyć właśnie Depakine.
Lift up the receiver, Ill make you a believer...
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nie mam zbytnio czasu na szukanie możliwie najlepszego wątku więc pytam tutaj :) Wypiłem dziś browar i poszły 4 klony. Spontanicznie się całkiem okaznęło, że jutro jadę na parogodzinnego tripa w górzyste terytoria Kotliny Kłodzkiej. W asortymencie są grzyby, a że są słabe pragnę zapodać z 300 moklo. Mogą wystąpić jakieś niebezpieczne komplikacje? Poza tym nie wyobrażam sobie zjeść paryzole bez zapicia ich browarem :nuts: Proszę o porady. W przenośnym zestawie pigûłożercy występuje zestaw przeciwwstrząsowy w postaci tabletkowego dajmizepamuboidena rower i ociupina klonów, jednak niemniej być może nad wyraz się cykam, lecz co by nie brał. kombinacja wydaje mi się z tego co tu na H poczytałem, na nieco ryzykowną. Proszę z góry i z dołu jakieś porady. Prześpie się, a rano zrobię obadunek :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
[quote="pilleater"]
Nie mam zbytnio czasu na szukanie możliwie najlepszego wątku więc pytam tutaj ]Moklo wzmacnia grzyby, nic ci nie grozi poza mocną fazą. Miłego tripa.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1530 / 9 / 0
ja bym się cykał tak zrobić, ale jak przeżyjesz to zdaj relacje :)
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 83 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: oon »
2 dzień na moklo (1-0,5-0) i w połączeniu z przeziębieniem (zatkany nos) straszna kurwica mnie dziś z rana dopadła, wszystko mnie irytuje (ale raczej bez agresji) i cały czas narzekam i nadużywam wulgaryzmów. ciekawy jestem ile w tym działania moklo a ile sprawa zatkanego nosa, który pomimo wrzucenia kilka godz. temu 2 tabl pseudoefedryny dalej nie pobiera powietrza. a może to sprawka p - efeki ? 3 dni temu odstawiłem citalopram, którego działanie uboczne mnie wkurwiało, w ogóle ssri to przejebane zamulacze. potrzebowałem czegoś aktywizującego, regulującego i skrócającego zapotrzebowanie na sen i przypomniałem sobie, że kiedyś brałem moklo (dość krótko) i do końca nie sprawdziłem jego możliwości. okopałem w apteczce starą paczkę (prawie przeterminowana) i się zastanawiam ile tego brać, kiedyś lekarz mi zalecił tylko 150mg na dobę. za kilka dni napiszę jak na mnie działa.
Uwaga! Użytkownik oon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
150mg na dobę to można brać dla efektu placebo moklo bierze się w dawce - 450-600mg/d
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
300 na dobę, w jednej dawce jest skuteczne, przynajmniej u mnie.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
300 to tak średnio 3 tabl dziennie powinno być
Ja np ...zazuciłem 70gm tramadolu z tabletką paro i właśnie jestem w cukierkowej krainie ~~~~~~~~ :*) :*)
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1530 / 9 / 0
Ja widziałem tylko tabletki 150mg tak więc 4 na dzień to max w celach leczniczych. Zresztą na ulotce jest napisane co i jak ;) Na początek bierz jedną rano, drugą po południu a potem po dwie w tych porach jak uznasz, że za słabo. A no i nie powinno się jeść ssri do tego bo grozi ZS.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
SSRI + iMAO daje ciekawy efekt pobudzenia i euforii, ale jest niebezpieczne z nieodpowiednich proporcjach. Polecam hardkorowcom, odradzam reszcie. 20mg paro i 300mg moklobemidu = parogodzinny stan jak po lekkiej pigułce, euforia, miłość, ale potem zwała trochę boli.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.