karokaro22 pisze: "jak i cudownych właściwości leczniczych grzybów i innych dragów"
Coś w tym jest bo cały czas myślę jeszcze o terapii tryptaminami:))
Z alkoholi to właśnie chyba tylko wódka dobrze działa. Reszta ma tyraminę, a to jest niebezpieczne na imao. Raz na jakiś czas piwo strasznie nie zaszkodzi, ale w ciągach jest źle. Lepsza wódka jak już chcesz pić.
Mało prawdopodobne żeby taka dawka nie zadziałała.
reboksetyna działa tylko na noadrenaline wiec jakoś mnie nie przekonuje.
całkiem fajny spid ogólnie jestem zadowolona jednak.
Warto spróbować.
Drodzy depresanci na nudę nie ma leku
qiuru18 pisze:[quote
Drodzy depresanci na nudę nie ma leku
Nie mierz prosze wszytskich swoją miara bo naprawdę nie o nudę tu chodzi.
Wlasnie trzeba patrzec na co działa bo inaczej trzeba by testowac setki lekow w nieskończoność..a tak wzielam moklo i proszę ? strzał w dziesiątkę? Dlaczego? bo wiem czego mi brakuje i o co już chodzi.i wcale nie chodzi o zadnego spida ani fazę.(spid jest lekki ,ale nie o to chodzi) tylko oto by WRESZCIE poczuć się NORMALNIE.Przed braniem moklo mialam problem by skoncentrowac się na prostej czynnosci,nie chcialo mi się nawet umyć ,a teraz czuję się jak dawno temu przed deprą i przed braniem fety czyli zupełnie normalnie.Nie mam zadnej fazy ,ani nic tylko czuję się normalnie (i dobrze bo fazy wcale nie szukam)
I owszem licze się z tym ze za 2 tyg czy miesiąc przestanie działać.patrzac na wasze posty na pewno tak bedzie.Ale wcale tego nie załuję przynajmniej sobie pozyję przez ten miesiąc.
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Morbid Angel pisze:Jeśli możesz, opisuj w tym wątku działanie tego leku w stosunku do czasu używania. Pytam z czystej ciekawości.
Postaram się choć mogą być pewne luki w mojej opowieści ,bo ostatnią rzeczą na jaka mam teraz ochotę to siedzenie przy kompie i marnowanie tutaj czasu.To zwykle robię gdy mam gorszy nastrój a teraz mam dobry,mam ochotę zając się życiem w realu i obowiązkami.Jesli chodzi o lek- pierwsze dni bardzo wielki ból baniaka (dzisiaj chwilowo ustąpił) motywacja koncentracja na działaniu,chęc do sportu,podwyższone ciśnienie,bezsennosć tzn pare godzin snu wystarcza.Speed ,ale nie taki żebys się nerwowo rzucał czy zachowywal jak idiota,slowotoku brak.No co mogę jeszcze powiedziec. Pierwsze dni działania naprawdę fajne,zadzialal juz po 3 dniach.Euforii brak ,nie ma banana na ryju jak po SSRI i myslenia o niebieskich migdałach.Co do cisnienia to podwyższone ale jest takie złudzenie jakby bylo bardzo wysokie.Odruchowo lapię się za serce ale wcale nie bije jakoś specjalnie szybko (ciut szybciej niz zwykle a może mi się wydaje? juz sama nie wiem)
PS.Biorę to od środy ,a dziś jest niedziela.Czyli 5 dni.
PS.3 winner78 niestety nie mam depakine.Ale zadnych zjazdów na moklo nie mam tzn odczuwasz kiedy przestaje dzialac ,ale nie masz wcale gorszego nastroju jak po fecie.Po prostu jesteś lekko zmęczony to wszystko. No ale przeciez kiedyś trzeba spać:).Nie wiem czy w ogole powinnam do moklo dobierać jakies leki,bo po co skoro czuję się dobrze? niby piracetam mam ,ale jeszcze nie probowałam.
Wszystko to co opisuję to moje subiektywne odczucia na chwilę obecną.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
strzał w dziesiątkę?
Nie mierz prosze wszytskich swoją miara bo naprawdę nie o nudę tu chodzi.
Wlasnie trzeba patrzec na co działa bo inaczej trzeba by testowac setki lekow w nieskończoność
że czasami odpowiedni neuroleptyk bardziej zaktywizuje do życia i poprawi nastrój niż niejeden antydepresant
qiuru18 pisze: A jednak większość tutaj szuka mini fazy a nie leczenia
Większość może i tak ,ale ja nie jestem postrzeloną nastolatką tylko juz od dawna dorosłą, dojrzałą kobietą.Może czasem mi coś odbije i przesadzę z tym albo z tamtym ,ale nie marnowałabym swojego cennego czasu na "szukanie fazy" uwierz mi.Juz od 4 lat wiedziałam ,że coś takiego jak hyper real istnieje ,a dopiero teraz tu weszłam ,bo zawsze podchodziłam do hypererala w sposób "I Co mnie obchodza narkotykowe fazy jakichś zaplutych dzieciaków".Nie sądzilam że znajdę tutaj tak dużo info o lekach.
wszyscy mowicie ,ze moklo przestaje działać,u niektórych po tygodniu, miesiącu u innych po 3 miechach.A probowaliscie wracać po jakimś czasie do moklo? Np, bierzecie moklo ,po miesiącu przestaje działac,robicie 2 miesięczną przerwę i bierzecie znowu to działa czy nie?
wszyscy mowicie ,ze moklo przestaje działać
A probowaliscie wracać po jakimś czasie do moklo?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.