ODPOWIEDZ
  • 12452 / 2421 / 0
Ładnie napuchnięte kielichy. Gratulacje.
  • 4310 / 699 / 2117
Nie no stary solidnie to wygląda! Doskonała robota. Czuć i widać to z daleka, że posiadasz doświadczenie w uprawie (nieskromnie mówiąc). Pierwsza fotografia wygląda wręcz majestatycznie. Ślinka cieknie!
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12452 / 2421 / 0
Zapytam z ciekawości - co robisz z tymi pierwszymi kielichami? Ja dopiero w zeszłym sezonie odkryłem, że to najlepsza część z krzaka - szkoda, że w tak symbolicznej ilości.
Dla mnie spalenie samych tych rodzynek jest doznaniem nawet 2 x mocniejszym, niż spalenie topka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2874 / 298 / 0
aż mi się zachciało palić choć od jakiegoś czasu nie jaram, zacne krzaki :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 959 / 175 / 0
@jezus_chytrus ogólnie to ja nie trymuje tego jakoś mega dokładnie.To nie musi dla mnie wyglądać, że trochę liści przytopowych zostanie to kij w to,grunt że ma moc.
Strasznie jestem zawiedziony af Ak Devil że struktura kwiata taka luźna,nie jak w przypadku Lemon haze gdzie pięknie bobki widać.Jednak jak na automata to robi robotę(moc).Nwm jak reszta,pogody marne,noce zimne do tego rosa i mgła plus spot bagnisty.Stosuje oprysk na pleśń na ile to pomoże to nwm.Miały być automaty wszystkie a wyszły pół auto a może i sezon.
Co do tych kielichów to wiesz że nawet nie zwróciłem uwagi na to 😁.
mj jest prosta w prowadzeniu jak pokrzywa i dla kogoś kto pali dużo to spoko opcja ale wiadomo jest i ryzyko.Nie licząc już konsekwencji prawnych ale miałem dwa sezony gdzie mi jednego 17 a drugiego 23 krzaki zajeb.... jakieś dziady.Niby spot z dala od ludzi,jakieś tam BHP się stosuje ale niestety trafi się kur.. czasami.Troche taki smutek chodzisz miesiącami doglądasz dziewczynek a tu nagle cyk na spocie pusto
  • 12452 / 2421 / 0
Ja się nikomu w trymowanie nie wtrącam, bo sam lubię zostawić trochę listków cukrowych. Jak potem dotykam topów, fajnie chronią kwiaty i jest więcej materiału.
Polecam odkładać sobie te pierwsze kielichy osobno - potrafią nieźle wbić w fotel.

Te automaty to bardzo spoko opcja, bo skubane kwitną głównie w lecie, kiedy dzień jeszcze długi i temperatury wysokie. Dzięki temu potrafią być mega napuchnięte, ale niestety kosztem pleśni. Wystarczy 1 deszcz, topy nie zdążą wyschnąć przed nocą i plecha wbija jak do siebie. Pół biedy, kiedy atakuje od zewnętrznej, ale suka woli od środka i wtedy trzeba ładnego topa kroić na kawałki i w najlepszym wypadku wyrzucić ze 20%. Trzeba mieć mega fart z pogdą, albo sadzić odmiany z luźniejszymi kwiatkami.
Ja dziś ścinam większość auto Sour Diesla, choć 7 dni więcej dobrze by mu zrobiło, ale niestety widziałem kilka ognisk pleśni i nie ma na co czekać.

W sezony plecha tak nie wbija i w sumie to nie wiem dlaczego.
  • 959 / 175 / 0
@jezus_chrystus to się już chyba ma od genetyki czy coś ze auto są bardziej podatne na pleśń jak sezony.Może to też wina bardziej zbitych kwiatów? Chociaż i sezona można trafić wczesnego z ładnym zbitym kwiatem.
  • 12452 / 2421 / 0
Dostałem kiedyś sezonową krzyżówkę P1 x Early Skunk - doszły w połowie września z bardzo zbitymi kwiatami i zero pleśni. Wprawdzie lato było wtedy dużo lepsze, ale w następnych latach generalnie miałem zdecydowanie mniej problemów z sezonami, niż z auto.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.