Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
W tym temacie macie niespotykaną wcześniej możliwość złożenia Skargi.
Na wszystko, co waszym zdaniem powinno nie być.
Propozycję co do działań, jakie powinniśmy(My - Moderatorzy, Admini, a może i wy, zwykli szarzy użytkownicy też) podjąć mile strasznie widziane.
Proszę się nie wstydzić, wszystkie posty pozostaną tu anonimowe i obiecuję na życie swe, że wnikliwie rozpatrzone przez grono ekspertów. Niech skonam jeśli będzie inaczej!
Zanim przerzuciłem się na hyperreala z forum smartshopu minęło trochę czasu. Wkurwiała mnie tak strasznie głupota ze nie chciało mi się tego absolutnie czytać, bo bandą gówniarzy pierdolących głupoty nie chce się męczyć mojego wzroku i marnować swojego czasu. Przyciągnęła mnie tutaj rzeczowość toczących się dyskusji i ich uczestnicy z fachową niekiedy wiedzą, gówniarska głupota zaś przestała irytować po jakimś czasie - przestałem ją zauważać. Z wiatrakami nie sposób wygrać skoro już urosły. Knajpa z czasem tez mnie zaciekawiła, bo jednak ćpuny nie tylko ćpają ale i mają inne zainteresowania. Pewnie dalej będę czytał wątki tematyczne, ale tylko te. Udzielać i tak się nie udzielałem. Dla mnie narkotyki to dodatek do życia i tego się będę trzymał. Do widzenia.
gzie jest śmietnik kogoś już doszczętnie popierdoliło ?
pzdr
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Jak chcecie popierdolić to sobie poromansujcie na IRCu. :-D
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT
W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.