Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
It's not going to be fun.
Ja wiem
Ja rozumiem.
Jesteś młodą, chcesz się wykazać.
Ale nie pozwalają sobie za dużo.
No kurwa skandal !
W mojej knajpie, usuwać moje posty, dopisując że nic nie wznosi do dyskusji, to przesada.
Od tego zacznijmy.
Proszę, cofnij ten mój post i zapomnę o sprawie.
Po co grzebać w starym gównie.
Sory, że tak dosadnie XD wampi taki już jestem moje zdjęcie o tym swiadczy
It's not going to be fun.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Co się stało z moim wątkiem - "Opieka", no nie mogę go znaleźć. Usunięty ? Warum ? What ?
Czyli wątki o masturbacji są ok, a mój pisany na serio już nie. Na prawdę szukam opiekunki.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.