Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
08 kwietnia 2026Zgientus pisze: zabiłem kogoś? Jeszcze nie, ale tak potraktowany jestem tego bliski.
Skończ się błaźnić. Masz tu numer, bo chyba nic innego nie pomoże:
Infolinia MONAR: 505 552 727 (czynna od poniedziałku do piątku w godz. 14:00–18:00).
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Szaro to widzę, natomiast to jedyna rozsądna opcja, dzięki której wszystkie strony będą mogły być zadowolone. Co do tego, co się wydarzyło (teksty, insynuacje, podżeganie): nie będę oceniał, bo nie jestem od tego.
Finalnie "większość" osądzi. Ja zagłosuje jako jeden z ostatnich. Od teraz: dwa tygodnie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
10 kwietnia 2026Zgientus pisze: Chcę zostać poddany pod osąd. Sędzią jest surveilled.
Zamierzam powołać ławę przysięgłych w składzie: DelicSajko aka DzoBajden, CatchAFall, jezus_chytrus, deadmaus5, Steetart, MerX i mmigotka.
Nie podejmuję żadnej decyzji tutaj, ale swój głos oddałem.
Zarządzam natomiast zakaz akceptowania postów Zgientego w tym wątku dalej. Dziękuję z góry
13 kwietnia 2026CloneserSztuki pisze: Moim zdaniem każdy zasługuje na 2 szanse. Osobiście mam już 2 warny, więc pewnie będę następny w kolejce :(
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rozumiem tak tylko chciałem wesprzeć
Istnieje coś takiego tak redukcja warnow i czy po 3 dostsje się bana?
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.