Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 362 / 0
@nCuX i pewnie dlatego dużo osób nie czuję działania modanifilu bo dostają wyjebki
  • 993 / 267 / 0
@nCuX @sclero2014

Nie wprowadzajcie w błąd, że nie ma w necie, ja mam źródełko i jak ktoś potrzebuje to pomogę. Ale z umiarem piszcie, żebyście mi tego źródełka nie zepsuli, bo to moje jedyne, a ja potrzebuję dostępu do modka regularnie xD
  • 1759 / 240 / 0
Są też pewnie wendorzy legit ale leci sporo wyjebek chyba nie zaprzeczysz.

Testowane
MODVIGIL HAB Pharma 30szt-280zl
I
MODAWELL AKI Pharma 30szt -350zl

Nie miały podjazdu aptecznego za 160zł za 30tabletek 100mg
  • 993 / 267 / 0
@nCuX

Leci w chuj wyjebek, ja mam tylko jedno jedyne źródełko. Poza tym allegrowym, ale że tam ktoś pisał o uszkodzeniu wątroby to na bank więcej nie spróbuję.

Ja dostałem wczoraj receptę od psychiatry na Actimodan na próbę - jak wykupię to zdam recenzję xD ale modalertu mam jeszcze na miesiąc.
  • 389 / 99 / 4
@forum
Działanie euforyczne po modafinilu było u mnie na granicy placebo a przy MPH jest je czuć dosyć wyraźne. Przy wzroście motywacji różnica ta wydaje mi się być nieco mniejsza ale również na korzyść metylofenidatu.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 8 / 1 / 0
10 grudnia 2023nCuX pisze:
Są też pewnie wendorzy legit ale leci sporo wyjebek chyba nie zaprzeczysz.

Testowane
MODVIGIL HAB Pharma 30szt-280zl
I
MODAWELL AKI Pharma 30szt -350zl

Nie miały podjazdu aptecznego za 160zł za 30tabletek 100mg
modvigil imo nie jest słabe -> ja zmniejszałem dawkę najpierw na pół czyli 100mg a później ćwiartka czyli 50mg i dla mnie w zupełności starczało, skoro piszesz, że apteczny robi jeszcze bardziej to więcej jak 50mg ja bym nie brał 😉
apteczny jaki brand ?
  • 47 / 3 / 0
Pije dużo wody przy używaniu modafinilu aby nie pojawiały się bóle głowy, jednocześnie jest duży problem z trzymaniem moczu, skutkiem za częste wizyty w łazience, jak można sobie z tym poradzić macie jakies pomysły?

SCALONO

Pytanie do tych kto używał obu, który wam lepiej pasuje Armodafinil czy Modafinil, warto dopłacać do tego podobno mocniejszego? Jak szybko czuć wyraźne działanie Armodafinilu na czco, jakie są wasze odczucia?

Scalone pościki - germanskioprawca
  • 1759 / 240 / 0
12 grudnia 2023GermanskiOprawca pisze:
@nCuX

Leci w chuj wyjebek, ja mam tylko jedno jedyne źródełko. Poza tym allegrowym, ale że tam ktoś pisał o uszkodzeniu wątroby to na bank więcej nie spróbuję.

Ja dostałem wczoraj receptę od psychiatry na Actimodan na próbę - jak wykupię to zdam recenzję xD ale modalertu mam jeszcze na miesiąc.

I jak wrażenia po oryginale ?
  • 993 / 267 / 0
@nCuX

Jeszcze nie kupiłem, bo mam zapas modka z czarnego rynku xD
  • 1759 / 240 / 0
Zamiast dawać @ to napisz o tym źródłe w odpowiednim dziale ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.