Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1000 / 269 / 0
22 kwietnia 2023maphash pisze:
A te proszki Modafinil na allegro, to ściema?

Chujostwo, gorsze niż apteczne.

@sclero2014

Ja walę Modalert oryginalny indyjski, jak ktoś chce vendora to priv i dam pewnego.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2807 / 364 / 0
@GermanskiOprawca podeślesz na priv ? Bylbym bardzo wdzięczny
  • 1000 / 269 / 0
@sclero2014

Masz chyba zablokowany priv
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 140 / 0
stestuje apteczmy za miesiac i zdam relacje
  • 280 / 14 / 0
Po 3 latach spróbowałem armodafinilu i przestał mi odpowiadać jego profil działania. Być może dlatego, że mieszałem z selegiliną. Ból głowy, brak apetytu, brak odczuwania pragnienia. Jutro daję mu ostania szansę, gdyż idę na 10h do pracy.
  • 37 / 1 / 0
Czy Modafinil można brać co dizenie w celu poprawy dopaminy ?
  • 1000 / 269 / 0
@Ralfid

Można, a nawet należy.
  • 123 / 3 / 0
23 kwietnia 2023GermanskiOprawca pisze:
22 kwietnia 2023maphash pisze:
A te proszki Modafinil na allegro, to ściema?

Chujostwo, gorsze niż apteczne.

@sclero2014

Ja walę Modalert oryginalny indyjski, jak ktoś chce vendora to priv i dam pewnego.
Mozesz podeslac na priv? Z gory dziekuje
  • 2807 / 364 / 0
Brałem od tego " vendora " ciężko mi ocenić 0.5 tab nie czulem a 1 też nie po 2 dniach różnicy. Na dniach dam ostatnią szanse " modzie " i zobacze teraz zmieniłem troche żarcie itp może w tym jest sprawa czy coś " czujemy" czy nie
  • 1000 / 269 / 0
@sclero2014

Nie na każdego działa moda, taka przypadłość nootropow.

@Ralfid

Ja tak biorę i bardzo sobie długoterminowe działanie chwalę.

EDIT: LOL, dwa razy odpisuję na tego samego posta, trza iść spać xD
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...