Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1000 / 269 / 0
22 kwietnia 2023maphash pisze:
A te proszki Modafinil na allegro, to ściema?

Chujostwo, gorsze niż apteczne.

@sclero2014

Ja walę Modalert oryginalny indyjski, jak ktoś chce vendora to priv i dam pewnego.
  • 2807 / 363 / 0
@GermanskiOprawca podeślesz na priv ? Bylbym bardzo wdzięczny
  • 1000 / 269 / 0
@sclero2014

Masz chyba zablokowany priv
  • 287 / 140 / 0
stestuje apteczmy za miesiac i zdam relacje
  • 280 / 14 / 0
Po 3 latach spróbowałem armodafinilu i przestał mi odpowiadać jego profil działania. Być może dlatego, że mieszałem z selegiliną. Ból głowy, brak apetytu, brak odczuwania pragnienia. Jutro daję mu ostania szansę, gdyż idę na 10h do pracy.
  • 37 / 1 / 0
Czy Modafinil można brać co dizenie w celu poprawy dopaminy ?
  • 1000 / 269 / 0
@Ralfid

Można, a nawet należy.
  • 123 / 3 / 0
23 kwietnia 2023GermanskiOprawca pisze:
22 kwietnia 2023maphash pisze:
A te proszki Modafinil na allegro, to ściema?

Chujostwo, gorsze niż apteczne.

@sclero2014

Ja walę Modalert oryginalny indyjski, jak ktoś chce vendora to priv i dam pewnego.
Mozesz podeslac na priv? Z gory dziekuje
  • 2807 / 363 / 0
Brałem od tego " vendora " ciężko mi ocenić 0.5 tab nie czulem a 1 też nie po 2 dniach różnicy. Na dniach dam ostatnią szanse " modzie " i zobacze teraz zmieniłem troche żarcie itp może w tym jest sprawa czy coś " czujemy" czy nie
  • 1000 / 269 / 0
@sclero2014

Nie na każdego działa moda, taka przypadłość nootropow.

@Ralfid

Ja tak biorę i bardzo sobie długoterminowe działanie chwalę.

EDIT: LOL, dwa razy odpisuję na tego samego posta, trza iść spać xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).