Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 158 / 45 / 0
13 sierpnia 2024DyzioM pisze:
@TymekDymek A jak ta substancja ma się do efektów wizualnych jak po 3mmc, czyli tak zwany trzęsący się ekran?

Nie pamiętam jak działało 4mmc, bo było to x lat temu, ale prawilną trójkę znam ma pamięć i szukam czegoś w tym klimacie. Euforia, lekki speed i ten obraz rozmazany. Nada się to dla kogoś, kto ma 0 tolerki?
Po przygodach z metafedronem i mefedronem ortomefedron Cię tylko rozczaruje. IMO ta substancja się nadaje tylko dla ketonowych dziewic. %-D
  • 37 / 2 / 0
Całkiem przyjemna substancja, ale pod warunkiem tolerancji użytkownika, jeśli ktoś walił mocne ketony to 2mmc go tylko rozczaruje. Działanie bardzo miłe, miękkie nogi lekkie pobudzenie i minimalna euforia a to daje bardzo dobry profil substancji. Na plus łagodne zejście, względnie ludzkie zachowanie bez jazd jak po mocniejszy ketonach. Z minusów na pewno cena, bo tutaj takie dawki uderzeniowe to np 100mg sniff 150 oral, kolejny minus to słabe działanie w porównaniu np do 3mmc czy 3cmc, jeśli ktoś tego brał sporo to 2mmc może nie zadziałać.
  • 151 / 23 / 0
Zastanawiam się czy nie wziąć tego na badania bo jest promka. Doświadczenie duże począwszy od 4mmc po teraz cmc. Tolerka jakas tam jest. Ogólnie od zimy poszło ze 100g cmc. Załóżmy 10g w tydzień później 3 tyg przerwy.

Czy w takim wypadku jest jakikolwiek sens testować to 2mmc?

Wziąłbym więcej ale boje się że to będa pieniądze w błoto wyrzucone więc może ktoś doradzi?
Przedstawienie musi trwać.
  • 1 / / 0
Angel podeślij namiar gdzie kupie produkty do badań?
  • 9300 / 1808 / 2
11 września 2024AngelSentinel pisze:
Zastanawiam się czy nie wziąć tego na badania bo jest promka. Doświadczenie duże począwszy od 4mmc po teraz cmc. Tolerka jakas tam jest. Ogólnie od zimy poszło ze 100g cmc. Załóżmy 10g w tydzień później 3 tyg przerwy.

Czy w takim wypadku jest jakikolwiek sens testować to 2mmc?

Wziąłbym więcej ale boje się że to będa pieniądze w błoto wyrzucone więc może ktoś doradzi?
Zależy czego oczekujesz. Jeśli oczekujesz mega bomby to odpuść. To taki lekki ketonik 😉
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5774 / 1181 / 43
Bardzo lekki.
Za słabe dla starych wyjadaczy.
Dla początkujących z ketonami może być dobre.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 39 / / 0
@Stteetart jak to można porównać do 4-CMC z ponad 6 lat temu? Bo kiedyś kupiłem i no cóż, niby kupiłem "polecane" ale dwa różne działania miały. Podobne ale jednak różne.
  • 9300 / 1808 / 2
Jak możesz porównać 4cmc do 2mmc ? Przecież to dwie różne substancje 😅
Na dodatek od początku tematu wszyscy piszą, że 2mmc to lekki i spokojny keton.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 11 / 1 / 0
Powiem tak, jak zaczynałem z dragami to działało na mnie 4-mc (nie mmc), 3-cec i jeszcze ze 2-3 ketony które u tolerkowców uchodziły za nieaktywne. Także 2-mmc tylko na dziewicze rejsy.
  • 46 / 11 / 0
Mi tam pasuje Niderlandzki sort, nigdy ketonów nie waliłem w dużych ilościach, raz 4-MMC - było najmocniejsze ze wszystkich ale to był też pierwszy raz z ketonami i duża dawka. Z 15g 3-MMC, kilka razy na przestrzeni lat było fajne lecz słabsze, pamiętam że po bombce 300mg oralem po dłuższej przerwie było mega przyjemne, lecz zwała ostra, tak ostra że zdecydowałem skończyć z ketonami i ostatni gram mi leżał w zamrażarniku jakieś 2-3 lata a potem komuś dałem. Ostatnio zamawiam od kilku miesięcy raz na 2-3 tygodnie 2-mmc (wszystko od tego samego vendora, mieszkam w NL) i jest o wiele słabsze, lecz te 1,5g starcza na jeden wieczór do rana jak się wali solo czasem leci z dziewczyną raz jest spoko do libido a czasem lipa, zależy pewnie od dawki.

Zacząłem zamawiać od jakiegoś czasu bk bo widzę że po tym 2-mmc zwała jest dość lajtowa, faza przyjemna, i nie ma bodyloadu ani nie ryje aż tak śluzówek. Do tego nie wygląda się na wystrzelonego w średnich dawkach. I tak leci co tydzień przez jakieś 1,5 - 2 mieś teraz. Lecz nie długo planuję zrobić dłuższą przerwę od ketonów bo jednak po miesiącu nie spożywania ich człowiek jest bardziej ogarnięty. Nawet fajne jak na RC, nie ma podjazdu do 3jki albo 4ki ale jak ktoś lubi lajtową fazę i małą zwałę to jest ok, w średnich dawkach zapodawane co godzine. można coś na tym robić i nie zgłupieć. Jednak jak ktoś szuka ketonowego rozpiedzielu to 3ka lub 4ka to było to. Przy wyższych dawkach na pewno lepsze niż 2-mmc.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."