Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
05 marca 2016randomuser118 pisze:
nie było tego dużo na rynku.
Ja mialem :
- zaraz po 1 lipca
jako analog 3mmci bylo swietnej jakosci. (0 proc ludzi mówiło, ze lepsze niz 3mmc. Bo serotoniny bylo mniej a spida wiecej i nie byl to typowy kanapowiec.Niedawno pytaliśmy sklepu czemu jako jedyni mieli tak dobre 2mmc.
Odpowiedzieli, że syntezował to dla nich chemik. Czyli nie byla to masówka.
2 sort mialem ze sklepu w nl.
Ale to nawet nie leżało obok tamtego.
3 sort tez z nl ale niedawno miesiac temu jakos
To była dość uboga wersja 3mmc, Działanie idealne jak 3mmc - ale tych spokojnych sortów. Czyli spida mało. Bardziej w strone lenia.
Działało krócej i trzeba było więcej sypać. Niestety teraz cena skoczyłą dość wysoko...

TEraz mialem sort od sampl0wego vendora.
Ciezko cos napisac bo dla mnie 1 gr to za mało. Wole mocniej intensyw nie - ale jednak krocej.
I tak jak przy wszystkich ketonach 1 wrzuta wiecej.
Ten sort działał, ale bra w nim ukierunkowania na działanie. Jakiś taki nijaki

Co do libido.
jest sporo substancji dopaminowych które nie podnosza libido.

Co do zmeczenia.
Często to objaw przeciazenia systemu.
Możliwe, ze za duza dawka i organizm nie n= umie tego ogarnac.

ja to kminie, żeby to ogarnac na zasadzie 2mmc + mdai + 3cmc

Czy pojawił Wam się skutek uboczny tzn spuchnięte gardło, nie mogę przełknąć wody i ciężko mi się oddycha
  • 1 / 1 / 0
Ja dość często mam spuchnięte gardło po tych wszystkich specyfikach
  • 2394 / 653 / 0
zdelegalizowali już to?
  • 4894 / 853 / 0
A co to zmienia? Będziesz chciał to ogarniesz chociaż jest to słaby keton i V nie sprowadzają tego tyle co np 3cmc czy 4cmc.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 6 / 0
@serotoninowy jak bardzo słaby jest? Porównywalny do 4-CEC czy 3-CEC?
  • 4894 / 853 / 0
Nie wiem, nie próbowałem tego ketona, napisałem to co wyczytałem z opinii innych np na dupku czy innych forach. Gra nie warta świeczki imho, to keton dla kogoś kto nigdy ketonów nie jadł.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Jak dla mnie to jakieś słabe dziadostwo.

Kupiłem 2-mmc tam, gdzie wcześniej mogłem kupić 3-MMC, a później 3-CMC, niestety te po kolei zostały usunięte z czasem ze sklepu ze względu na zakaz sprzedaży. Nie wiem jaką przerwę trzeba mieć, żeby cokolwiek czuć po tym 2-mmc. Moim zdaniem szkoda kasy na to.
  • 9342 / 1813 / 2
Trzeba mieć o wiele dłuższą przerwę niż Ty miałeś. To nie tyle wina substancji co Twoich ciągów 😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2 / / 0
@Stteetart jak długą przerwę polecasz? Pomiędzy resztkami 3CMC, które wyćpałem w pierwszej połowie sierpnia a tym, jak się wziąłem za 2MMC (z braku laku, nic innego "legalnego", a przynajmniej czegoś co - na razie - można w miarę bez problemów kupić) minęło 3,5 miesiąca. Wystarczyło mi to na jedynie subiektywne wrażenie, że to 2MMC działa może przez kilka minut po jednym wciągnięciu. I tyle. Jak długie przerwy Wy tu robicie? Rok? I tak bez niczego? Może też po prostu i sort słaby, nie wiem. Zamówiłem jeszcze raz 5g z innego źródła. Były jeszcze inne rzeczy w ofercie jak 3-MMA, ale nie wiem czy to by działało podobnie do powyższych. Takim specjalistą nie jestem.
  • 9342 / 1813 / 2
Po 1 sama przerwa to pikuś. Musisz unikać używek i suolementowsc wszystko co wspomoże odbudowę tolerki
Po 2 2mmc to głównie dopamina i noradrenalina. Serotoniny jest tam bardzo niewiele. W dużej mierze Twój fun siedzi w głowie jeśli będziesz oczekiwać zabawy jak na 3 - Kach to się zawiedziesz. Musisz się nastawić na coś innego. Więcej clearheadu i dobrej zabawy a mniej wystrzelenia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).