astralnykutas pisze:Głupi jesteś i tyle. Faktycznie lepiej nie ruszaj dragów bo zrobisz sobie krzywdę.nosz kurwa, od czego tu się uzależnić? Drugiego razu nie przewiduję, cienizna!
Nie dość, że zatrułeś się nikotyną to na dodatek powinieneś wiedzieć, że blokowanie receptorów nikotynowych wiąże się z efektem 'trzeźwienia' na skutek zahamowania wyrzutu neuroprzekaźników takich jak chociażby serotonina i dopamina, które grają tu kluczową rolę.
Patrząc na temat: "Skondensowane informacje o rodzinie b-k" nie mogę się nadziwić jakie surveilled powypisywał bzdury. 4mec ma takie same działanie jak mefedron tylko w większych dawkach? Lol ;p 4mec nie ma tego pierdolnęcia na początku co mefedron i 3mmc, nie wspominając już że jest gorszy w każdym aspekcie od 4mmc i 3mmc. Tolerancja na 4mec rosła tak szybko, że chyba sens ma branie go z przerwami półrocznymi. Szczerze mowiąc to na 4mecu nigdy nie doświadczyłem nieogaru, nawet ładując dawki 0,5g na start. Tak samo nie wiem skąd wnioski, że mefedron powoduję większą euforię, a 3mmc większą empatię? Według mnie obydwa środki w pierwszej fazie działają bardzo podobnie, potem góruje mefedron. Temat jest do poprawy.
edit: Dopesmoker, zapewne dostałeś jakieś gówno, nie 3mmc. Ja też zamawiając z różnych sklepów internetowych - widzę duże różnice w 3mmc. Oryginalne 3mmc na 100% by zrobiło na ciebie wrażenie. Ja poczęstowałem ludzi którzy mają styczność jedynie z feta i sporadycznie mieli styczność z 4mecem to tak ich rozjebało, że dzwonią do mnie i chcą więcej. 3mmc wymiata prawie jak mef, te źrenice całe czarne po wjebaniu kreski są mega zabawne ;p dziewczyna się mnie wystraszyła jak mnie zobaczyła ;p
ohYeah pisze:smakuje jak obrzydliwy gorzki keton. :kotz: dlatego najlepiej wchodzi iv. :-D
Dopesmoker pisze: Nie zatrułem się, jestem stuprocentowo pewny że to nie od papierosów zachciało mi się rzygać, poza tym wcale po nich nie wytrzeźwiałem.Stwierdzam tylko, że jest mocno przereklamowane i jeśli działanie tak powszechnie uwielbianego mefedronu jest do tego choć w części podobne, to wszystkie ketony to nic szczególnego. No, ale skoro ludzie potrafią się uzależnić od amfetaminy, to wszystko jest możliwe - rzeczywiście, jak na party, to zdecydowanie lepsze ćpanie. Tylko kto by imprezował codziennie?
Poza tym istnieje szansa, że miałeś lipny sort. Sam się raz przejechałem - wygląd i smak zapowiadał się idealnie ale działanie już kiepsko.
Dużo mniej euforii i silniejsze zejście ale jakby lepsza empatia.
@up, hahaha, nie odróżniasz "jarania się" od promowania najlepszego wg uzytkownika sposobu podania substancji? :huh:
primum non nocere
astralnykutas pisze:To nie jest efekt całkowitego trzeźwienia ale serotoninową euforię zabiera na bank.Dopesmoker pisze: Nie zatrułem się, jestem stuprocentowo pewny że to nie od papierosów zachciało mi się rzygać, poza tym wcale po nich nie wytrzeźwiałem.Stwierdzam tylko, że jest mocno przereklamowane i jeśli działanie tak powszechnie uwielbianego mefedronu jest do tego choć w części podobne, to wszystkie ketony to nic szczególnego. No, ale skoro ludzie potrafią się uzależnić od amfetaminy, to wszystko jest możliwe - rzeczywiście, jak na party, to zdecydowanie lepsze ćpanie. Tylko kto by imprezował codziennie?
Poza tym istnieje szansa, że miałeś lipny sort. Sam się raz przejechałem - wygląd i smak zapowiadał się idealnie ale działanie już kiepsko.
Dużo mniej euforii i silniejsze zejście ale jakby lepsza empatia.
3-MMC jest chyba jedynym ketonem ,na którym normalnie odczuwam głód - też niezależnie od drogi podania. Parę osób pytało o sen, przy samym metafedronie nie mam z nim najmniejszego problemu, czasami wręcz muszę uważać, żeby nie zasnąć. ;|
coś jest nie tak ze mną, sortem, dawkowaniem czy to jeszcze norma?
primum non nocere
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/8/8c67cc58-efd7-4d71-a0b5-4daa690e0584/ket.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250502%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250502T045202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b647446aacc66e86d4a62999c07e1a8a6825aa3cd255fb1be3cc45a432d43bb9)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.