Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1252 / 4 / 0
Jak nie napierdalal nigdy euforykow to 300mg może go zniszczyć.

Zarzuć tak 200mg oral - będzie optymalnie i raczej się nie zawiedziesz. W razie potrzeby dorzuć drugie tyle po 2h. Tyle w temacie
  • 1987 / 107 / 0
polecam per rectum ;) nie mam osobiście porównania do orala, ale jest ekonomicznie i ładuje się w ok. 15 min. no i szybciej dorzutki wchodzą jeśli za mało poszlo na pierwszy raz. dawki PR - 100-150mg - mocno, ale bez totalnego nieogaru. na pierwszy raz lepiej nie ładuj za dużo, bo nie wiesz jak zadziała. a skoro nie masz doświadczenia z serotonergikami, to pewnie i tolerancji nie masz, więc wg mnie 3MMC Cię zmiecie, bo on tylko lekko stymuluje - profil ma mocno serotonergiczny. dopaminergiki/stimy wg mnie nie tylko na dorzutkę, bo samo 3MMC za bardzo właśnie muli, a z moją tolerką na stimy muszę coś doładować ;) - chociaż na spacerze na 3MMC nie było tak źle i fajnie się chodziło, nie wbijało w trawę :) osobiście preferuję do tego celu pentedron i alfaPVP.

tak czy siak - spróbuj niedużą dawkę, miej pod ręką jakiegoś stima o podobnym czasie działania co 3MMC, a dorzutki lepiej kiedy tylko wiadomo, że już mocniej nie będzie - ale tego w sumie wiedzieć nie będziesz przez brak doświadczenia.

aha, polecam zdecydowanie byś miał towarzystwo. najlepiej dziewczynę :) albo prawdziwy przyjaciel/przyjaciółka - osoba z którą rozmawiasz otwarcie o wszystkim. bo otwarte i empatyczne rozmowy z całkowitym dystansem do siebie są po 3MMC najlepsze!
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 2 / 0
akurat o towarzystko nie mam sie co martwić bo bedziemy wrzucać w 4 osoby i każdy po 1 torbie wiec będzie o czym rozmawiać :)
a jak sie wam widzi mix 200mg oral i po 20-30 min sniff 100mg + jakiś bongos lub wiaderko z dobrej mj? próbował to juz ktoś ?
  • 2334 / 9 / 0
Ja próbowałem w dokładnie takich ilościach i z takim rozkładzie w czasie jak piszesz i było zajebiście. Tylko ja nie jestem do końca obiektywny, bo dla mnie gandzia wzmacnia każdy narkotyk i do każdego palę.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1252 / 4 / 0
A moim zdaniem ganja znosi ketony i zabija duzo magii...

3-MMC nie stymuluje mocno i jest lekki nieogar myslowy - ganja to poglebia i jest problem.

Polecam na pierwszy raz walnac ladna bombke oral samego 3-MMC i ewentualnie miec w zapasie dobry dopaminergik.

W 3-MMC faktycznie brakuje troszke dopaminy. Z etylofenidatem mieszalo sie dobrze, ze skromnymi ilosciami alkoholu chyba rowniez.

Jesli koniecznie chcesz mj to tylko troszke - doslownie jeden buszek. Reszte zachowaj na zejscie. Sam peak i afterglow po nim proponuje podziwiac bez niepotrzebnych dodatkow :)
  • 357 / 3 / 0
jak dużo jarasz i uwielbiasz dzandze to pal sobie kiedy chcesz. Krzywdy CI nie zrobi, z mózgu masła raczej też nie(słabo się przebije na peaku). Na końcowym etapie polecam jak najbardziej, rozbudza a na koniec pomaga zasnąć.
  • 63 / / 0
sebiszon pisze:
Widzę że 3mmc zaczyna powoli znikać ze sklepów a tym którym zależy na pozostaniu w branży wycofują tą substancje :)
ktoś to skomentuje?? jaki byłby niby powód domniemanego wycofywania 3emsi z e-shopów? czyżby coś w mediach zaczęło huczeć ? :/
  • 1252 / 4 / 0
W mediach nic nie slyszalem, dobre sklepy w ktorych sie zaopatrywalem wciaz maja sort podobnej jakości więc nie ma powodu do obaw.

Jaranie na finiszu jak najbardziej polecam. Jaranie na peaku juz mniej. Pamietam, ze metylon mj mocno gasiła i spłaszczała fazę. Nie wiem jak w praktyce wyglądałaby sprawa z 3-MMC.
  • 3 / / 0
Czy moze mi ktos opisac czym rozni sie oferowany 3-MMC duży kryształ od 3-MMC puder, przez sprzedawce reklamujacego sie linkiem do cennika dla wybrancow? Różnią się ceną to wiem :)
Jakie są różnice w działaniu, w ilości dawkowania oraz sposobie przyjmowania?

z góry dziekuje
Uwaga! Użytkownik NEUTRALIZATOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 43 / 0
Mam teoretyczne pytanie, przez 2 tygodnie brałem mikro dawkę SSRI - około 3mg Escitalopramu (standardowa dawka to 10mg), od 48h jestem czysty, okres półtrwania Esci wynosi 35h, kiedy mógłbym wypróbować mikrodawkę 3MMC by poczuć jakikolwiek efekt, kiedyś zadziałało już po 7 dniach i to całkiem przyjemnie, może da się krócej ?
Dostałem gratis 100mg tego czegoś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.