Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 159 / 8 / 0
Reez pisze:
Stawiam, że bupropion mógł wejść w interakcję...
Wiesz co, nie wiem czy bupropion. Ten towar po prostu był kur...sko mocny.
Wczoraj kupiłem 3mmc od gościa w krakowie (małe kryształki, wyglądem przypominające 4mec) i było bez rewelacji.

Ten towar którego mam jeszcze z 1,5g został kupiony w sklepie internetowym, ale już widzę wycofali go z oferty - podejrzewam że mógłbyć mieszany z mefedronem albo jakimś innym mocnym nielegalnym specyfikiem.

pzd,
d4rqu
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
Jeśli przy starym sorcie (drobny kryształ) idealnie na start było 260 mg, to tego nowszego co był niedawno(grubego kryształu) ile? Co bezpieczniejsze na sen po zabawie, zolpidem czy aviomarin?
  • 3206 / 175 / 0
oba powinny być okej, ja jestem zdania że lepiej korzystać z mniejszych dawek środków nasennych ale za to miksować różne ich rodzaje

np 1 tab zolpi i 1 tab avio
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 46 / 0
Kupiłem duży kryształ. Podanie IV 70 mg co jakieś 1,5 godziny. Z każdym strzałem czuje że działa tak samo perfekcyjnie, mefedron i metkat IV nie dorasta temu towarowi do piet. W całym ciele czuję orgazm, dziewczyna ma takie same spostrzeżenia. Wejście jest dość powolne i mega euforyczne, potem jest tak samo pieknie przez godzine. Nie ma nachalnego naspidowania, jest ogromna euforia i empatia. Nie wiem co to za towar, ale raczej nie samo 3-MMC. Brown IV mimo ze to inna kategoria od dziś ustepuje miejsca 3-MMC (czy co tam dostalem).
  • 161 / 2 / 0
Ile sugerujecie osobie ktöra nie ma tolerancji.8 miechöw temu ostatnie ketony (4mec) 4mmc tez sie dobrze zna. 70kg. Od 6miechöw na sertralinie
  • 2334 / 9 / 0
SSRI blokuje dzialanie serotoninergikow. Prawdopodobnie nie poczujesz nic, lub dzialanie bedzie wyraznie oslabione.
Po odstawieniu leku na czas minimum tygodnia (lepiej kilku) sugeruje celowac w okolice 150-200mg przy podaniu doustnym. Byli tu jednak tacy, co ich takie dawki mielily az za bardzo, wiec jak juz to mniej, nie wiecej.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 527 / 6 / 0
Mam pytanie..sort /cut/ (duzy kryształ), w ilości najpierw 100mg , 3 dni później 150 mg rozpuszczone w soku.
Działanie zawsze takie samo:
najpierw uczucie zimna, później ciepła, miękkie nogi.
Później ból głowy, zawroty
Fakt czułem empatię i chęć zwierzania się, ale po ok 1 h to przerodziło się we wkurwienie i zmeczenie psychiczne.
Generalnie nie odczułem tego co wy-orgazmu na całym ciele, euforii itp. Co może być przyczyną?

Zaznaczam że dosyć często stosuje Pent. oraz alfa-pvp
  • 1167 / 13 / 0
Ten sort jest dobry. Ja się po nim jeszcze źle nie czułem. Może problemy z ciśnieniem.
  • 2428 / 90 / 0
Pierdolnij wiecej to Cie rozjebie... takimi ilościami to sie conjawyżej delikatnie posmyrasz a nie rozjebiesz... , a niech mi tyko jakaś kurwa wyskoczy tu z tekstem że pojebało mnie z tym doradzaniem większych dawek... :-| bo to niezdrowe jest :-| już kurwa zapomnialiście jak napierdalaliście po kilka gramów mefedronu przez noc ? :huh: No wienc właśnie kurwa hipokryty jebane... %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
z opisu znajomych, po jakiś 3g w dwa dni, poprzedzone wcześniejszym kilkudniowym ciągiem z innymi beta ketonami,3mmc był praktycznie nie aktywny rekreacyjnie w dawkach 200-400mg,zero chęci na dalsze przyjmowanie i zwiększanie dawek od pewnego momentu, nie bardzo wygląda żeby miała ta substancja potencjał do użycia w dłuższych ciągach i przy wysokiej tolerancji. Nie porównywalne do 4-MMC w tej materii, co akurat może i dobre jest w pewnym sensie ..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.