Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9304 / 1809 / 2
25 stycznia 2022LetniOgrod pisze:
Znalazłem wiele rad że lepszy jest oral ale czemu? Jeśli interesuje mnie bardziej dopaminowy profil działania to nos czy nadal tylko oral?
Zmienia się sposób metabolizowania substancji. Oral działa dłużej i daje więcej serotoniny a sniff krócej i mniej sero.
I tyle.
15 lutego 2022Ciemnoksieznik pisze:
Możesz spróbować 3CMC lub 4CMC
4 z 3 nie mają nic wspólnego więc pisanie o 4cmc w kontekście 3mmc jest kompletnie bezsensu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2 / / 0
mam pytanie czy z doświadczenia po 3cmc wiem ze oczy nawet jak już wszystko mi zeszło dalej sie utrzymują czy ktoś wie jak jest w przypadku 3mmc po jakim czasie mniej więcej oczy zaczynaja schodzić a drugie pytanie od jakiej dawki zacząć na pierwszy raz gdy 3cmc waliłem po 250 na snifa
  • 6 / 2 / 0
15 lutego 2022Ciemnoksieznik pisze:
Jeśli odpowiada Ci profil 3MMC, to raczej podobnej substancji nie znajdziesz aktualnie. Możesz spróbować 3CMC lub 4CMC, ale to już zupełnie inna para kaloszy. Chlory robią z człowieka zwierza i czasami to zezwierzęcenie jest spoko, a czasami nie. Zależy od człowieka.
Od jakiegoś czasu co dwa/trzy tygodnie latam na 3MMC i dwa tygodnie temu miałem okazję raczyć się "kryształem" (prawdopodobnie 3CMC, tak wnioskuję z profilu działania) i nie podeszło mi tak, jak metafedron (choć chlory jadłem, po delegalizacji 3MMC w Polsce). Brakowało empatii, brakowało przyjemności z położenia się na łóżku z ekipą i dyskusji na wszystkie tematy (chociaż rozmowa oczywiście była, to nie była tak serdeczna, jak po 3MMC). No i zasnąć się nie dało. Dopiero 1mg Xanaxu uśpił, co po 3MMC jest nie do pomyślenia, nawet po przeżarciu dwukrotnej ilości tego, co chloru.
Wiesz, przxyjmiuje paroksetynę od pol roku (SSRI), a z tego, co wiem, to mmc bazuje bardziej nna serotoninie, stad pytanie czy paroksetyna nie zepsuje mi wjazdu... Poza tym, chodzi mi gownie o chlory stricte I.V. Branie tego wg mnie ma juz tylko sens jako roztwor to strzelania w pompce :D
  • 1121 / 153 / 0
@droniarz3000
150-250mg oral, sniff bez sensu (chyba że musisz to polecam do orala dorzucić powiedzmy 50-100mg sniffem).
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 3455 / 555 / 2
28 lutego 2022droniarz3000 pisze:
mam pytanie czy z doświadczenia po 3cmc wiem ze oczy nawet jak już wszystko mi zeszło dalej sie utrzymują czy ktoś wie jak jest w przypadku 3mmc po jakim czasie mniej więcej oczy zaczynaja schodzić a drugie pytanie od jakiej dawki zacząć na pierwszy raz gdy 3cmc waliłem po 250 na snifa
3mmc jest małowydajny. Ja ładowałem grube krechy w nos po 300mg.

Oczy schodzą po wyspaniu się jak się nie zdrzemniesz to zapomnij o zejściu źrenic do normala.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
Radze nie sugerować się krechami 250-300mg 3mmc, bo takie końskie dawki są moim zdaniem hardkorowe i to bardzo. 100mg jest wyznacznikiem czy towar jest mocny czy nie, bo każdy sklep ma inną jakość. Lepiej poprawić kolejną krechą niż przesadzić z pierwszą.
SAMARKA.INFO - nowe forum o research chemicals i dopalaczach
  • 2 / / 0
04 marca 2022WRB pisze:
@droniarz3000
150-250mg oral, sniff bez sensu (chyba że musisz to polecam do orala dorzucić powiedzmy 50-100mg sniffem).
a jak mniej wiecej to zrobic w sensie jaki roztwór typu ile ml wody albo czy mozna cos słodkiego jak sok czy cola
  • 9304 / 1809 / 2
04 marca 2022fixymixy pisze:
Radze nie sugerować się krechami 250-300mg 3mmc, bo takie końskie dawki są moim zdaniem hardkorowe i to bardzo. 100mg jest wyznacznikiem czy towar jest mocny czy nie, bo każdy sklep ma inną jakość. Lepiej poprawić kolejną krechą niż przesadzić z pierwszą.
Zależy od tolerki. Wszystkie ketony wybijają tolerke nieziemsko.
Zależy też od celu. Inne dawki wrzucisz jak chcesz się ujebac a inne jak chcesz sobie poprawić humor.

Ja bardzo długo wrzucałem w chuj dawek po 100/150 mg ale o wiele częściej niż te wyższe.
Generalnie. Czas działania mmc jest podobny jak wrzucisz 100 a 200mg.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2 / / 0
W mojej opinii sniff 250-300 mg jest dla trochę starszych wyjadaczy niż świeżego nowicjusza dlatego też jestem zdanie że lepiej mniej a więcej niż raz a z przegięciem
studentka
  • 23 / 3 / 0
Gdy tolerka sięga takiego momentu, że ściepy po 200mg nic nie robią, to polecam się przespać. Co prawda tolerki nie zbije, ale dla mnie pozwoliło to znowu nacieszyć się w jakiś sposób 3mmc w kolejnym dniu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.