Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Nie ma co porównywać bo bieda w chuj z dobrymi legalnymi ketonami, jedynie etylon z dostępnych u nas na rynku ketonów daje rade. Ja sniff odradzam, ale jak ktoś chce małą namiastkę tego co oferuje Oral to niech se fcionga ^_^

Edit: brefedron też Oral %-D
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
Skąd pomysł, że to jest mniej szkodliwe. Raczej jest właśnie odwrotnie.
Do tego jak czytałem na zagranicznych forach było chyba więcej negatywnych opinii niż pozytywnych. [może kwestia dawkowania, metod podania, czy po prostu ściemnianego produktu]
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 33 / / 0
To ja powiem krótko a konkretnie. 250mg 3mmc oral... Było spoko, przeżyłem, zjazd nie najgorszy w sumie. Efekty cudne, lekko przypomina mefa ale pozbawiony tego "nieogara" i wstawiamy w to miejsce wielką czystość i płynność myśli. Osobiście uważam, że lepsze niż 4mmc - bardziej do towarzystwa niż do siedzenia samemu.
A cake is a lie!
  • 124 / / 0
Do tego jak czytałem na zagranicznych forach było chyba więcej negatywnych opinii niż pozytywnych
Opieram się tylko i wyłącznie na relacjach ludzi którzy piszą tylko w tym wątku.
  • 49 / / 0
Panowie odradzam wcieranie jednak!!! Mam dzisiaj ładnie rozpierdolone dziąsła. Faktem jest, że ekonomicznie ale nakurwia mnie cały dzień dzisiaj. No tak, coś za coś.
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
M864 pisze:
Do tego jak czytałem na zagranicznych forach było chyba więcej negatywnych opinii niż pozytywnych. [może kwestia dawkowania, metod podania, czy po prostu ściemnianego produktu]
A Ty wierzysz w te spekulacje gjeniuszów zzagramanicy ? Skąd kurwa znają szkodliwość tego skoro nikt tego jeszcze nie badał ? :huh:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Skąd kurwa znają szkodliwość tego skoro nikt tego jeszcze nie badał ? :huh:
Jest to ciężki a do tego całkowicie nieprzebadany narkotyk. Perfekcyjnie logiczne jest założenie, że ma wysoką szkodliwość.
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 253 / 5 / 0
M864 pisze:
M864 pisze:
Jest to ciężki a do tego całkowicie nieprzebadany narkotyk. Perfekcyjnie logiczne jest założenie, że ma wysoką szkodliwość.
Pewnie jest bardzo szkodliwy, ale czy bardziej niż jest mefedron, od którego różni się tylko tym, że metyl jest w pozycji 3, a nie 4? W tej sytuacji logicznie byłoby przyjąć że ma z nim równą szkodliwość.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1049 / 10 / 0
E tam ciezki, zapodalem 200mg oralnie i jak dla mnie to lekko buja (krysztal HCL), oczekiwalem czegos bardziej konkretnego, a tego tu jednak brak. Za malo euforii, po 200mg mefa to mialem juz konkretne dzialnie, a snify pieknie to wydluzaly i poglebialy, tu po wtarciu kolejnej 100mg troche pobudzenia jedynie dostalem. Empatia skromna, euforia srednia, pobudzenie srednie (nie ma porownania ani do amfy, ani do pentedronu, etc). Moze sprobuje zjesc moze z 300mg na raz, sie zobaczy co wtedy sie stanie. Zupelnie nieekonomiczny drug, przy obecnych cenach.
  • 21 / / 0
Najpierw było 250 oral, wejście po godzinie, miły stan empatii i tak jakoś misiowato - nie miało to wiele wspólnego z mefem, ale podobało się, ciepłe szczere rozmowy o rzeczach o których na trzeźwo nam się ostatnio nie chciało gadać.
Po około 3 godzinach sniff po 50, zaraz potem po 200 oral - zapowiadało się ciekawie bo oczka zaczęły skakać jak po mefie! (ulubiony stan mojej pani :cheesy: Ale niestety powrócił tylko w 2/3 stan jak po pierwszej wrzucie.

Wydaje się że trzeba brać od razu powyżej 300, nie liczyć na mefową wyrzutnię ale cieszyć się tym co jest, bo jest to miłe.
Nie czuć obciążenia serca, ciśnienie w normie.
Generalnie bardzo fajna substancja, choć daleko jej do Mistrza...
No i bzykanie bez dojścia :-(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.