Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1891 / 426 / 4
w Polsce dostaniesz każdy narkotyk.

Pytanie: kogo znasz? kim jesteś lub co potrafisz sam zrobić...
DXM
  • 1040 / 150 / 0
Oczywiście sprzedadzą Ci to co chcesz ;)
  • 206 / 5 / 0
Orientuje się ktoś jak wygląda prawna strona 3mmc w Holandii? czy ktoś próbował aktualnie z tamtąd sortu? i porówna jakość z przez bana w 2016?
  • 3177 / 887 / 5
@okorekina
Chujowe
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 150 / 35 / 0
Właśnie spróbowałam 3mmc z porządnego sklepu rc w Holandii. Przedtem próbowałam od vendora z działu sprzedawcy z tej grupy. Jakością ten holenderski bije na głowę. Nie wiem co ten vendor tam sprzedawał, ale tutaj dostałam piękny czyściutki towar który nawet inaczej pachnie i działa zdecydowanie lepiej. Jestem pod wrażeniem jakości
  • 1040 / 150 / 0
Wysyłają do PL?
  • 150 / 35 / 0
Szukałam info ale niestety nic nie znalazłam na ten temat
  • 9372 / 1823 / 2
Z taka dyskusja to do dzialu sprzedawcy+.

Ps od kilku miesiecy Wam powtarzam (i nie tylko ja), zeby trzymac sie jak najdalej od rodzimych sklepow.
Co so reszty dyskusja do dzialu s+.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 150 / 35 / 0
No właśnie, nieważne jacy sprzedawcy, po prostu chciałam się podzielić moim szokiem jaka wielka różnica może być w jakości. Po tym holenderskim temacie ledwo jakiekolwiek skutki uboczne miałam w porównaniu z wcześniejszym. Jedynie trochę smarków z nosa, wcześniej tydzień obrzydliwej żółtej wydzieliny. Spałam dobrze, wstałam z akceptowalnym nastrojem.
Miałam powiedzieć na zawsze dowidzenia ketonom, ale jak jakość może być taka to można sobie okazjonalnie użyć
  • 604 / 115 / 0
jak ja lubię sobie zapodać tego 150mg oralnie , nawet nie jako bomba, tylko większy kryształ :) fajna substancja, dużo lepsza niż włodek.
Nagle chce się robić wszystko, gadać, i chce się życ :D

fety waliłem 150mg oralnie i 3mmc taka sama ilośc lepiej mnie robi :OO (to dziwne bo wg psychonaut wiki 150mg fety to heroic dose, a 3mmc to common) 3mmc daje lepsze eufo niż tylko pusta stymulacje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.