Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 149 / 1 / 0
Panowie i Panie uwazajcie na ta dziadostwo jakim jest 3mmc. Mija prawie tydzien a ja jeszcze nie doszedlem do siebie. Moj mozg jest jakby w "letargu" spie po 12-13h dziennie i ciagle mi malo. Do pracy chodze na autopilocie. Ludzie pytaja co sie ze mna dzieje a ja kurwa nic nie kontaktuje. Problemy z pamiecia zajebiste. Nie wiem co robilem wczoraj. Zona mi przypomina co sie dzialo dzien wczesniej. Uwazajcie nie przesadzcie z dawkowaniem tego.Ja chyba za duzo polecialem i takie teraz kwiatki. 2.5g w 28h i takie sa efekty.
Trojka sprawiala dobre wrazenie ale z perspektywy czasu ,podziekuje bardzo i juz raczej tego nie tkne. Po mefce nie mialem takich "akcji" nawet jak jebalo sie 2-3dni
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 171 / 0
Wracam jeszcze raz do swoich historii z 3-MMC, które opisałem w 2 częściach na stronie 586. Nadal nie daje mi to spokoju i szukam przyczyn halucynacji, które wystąpiły. Co prawda druga osoba próbująca dobrze bawiła się tymi wizualami, nawet te mniej przyjemne (typu twarz z czarnymi oczodołami) były dla niej zabawne i ciekawe, za to mi włączył się od razu tryb awaryjny w rodzaju: co się dzieje, czegoś takiego nie powinno być po 3-MMC, co poszło nie tak?

Myślałem, że może ta sekwencja: 3-MMC Power -> Śnieg -> Lód otworzyła nowy profil działania, domieszki ze wszystkich sortów skumulowały się i tak zadziałało. Tylko że w drugim dniu poszedł tylko lód, więc to raczej mało prawdopodobne.

Druga hipoteza, to zanieczyszczony odczynnik. Jakaś domieszka psychodelika? To, że dwie osoby przeżywały praktycznie identyczny rodzaj tripa, mogłoby to potwierdzać. Tylko, co działa tak, że OEVy są zajebiście realistyczne, a jednocześnie zero CEVów (bo tak było)? Zwidy były tak wyraźne, że przesunięcie dłonią po wirtualnych rysunkach na skórze powodowało ich chwilowe wymazanie, po czym wracały na swoje miejsce.
Poza tym, tylko mi trafił się dziwny sort i nikt inny nie miał podobnych historii? Oglądałem pozostały odczynnik bardzo dokładnie pod lupą i nie widać niczego niepokojącego, oprócz tego, że kilka bryłek ma lekko różowawe zabarwienie (czy to normalne w tym lodowym sorcie?)
  • 839 / 67 / 0
W sumie to ciekawe, rzeczywiście. Ja Ci powiem, że nie tylko przy 3mmc mam podobne efekty wizualne - przy wszystkich ketonach, po odpowiedniej dawce, a w szczególności po dorzutkach. Jakby tego było mało mam podobne, ale mniej intensywne halucynacje tego typu po benzofuranach. Oczy wypadające z orbit, czy zdeformowane twarze to u mnie standard.
Ale najlepsze wizuale miałam po połączeniu 3mmc z etylonem, gdzie był to mix 50/50 (choć nie jestem pewna, czy trójki nie było więcej). Patrzyłam w lusterko i z mojej twarzy odpadały płaty skóry, jak stary tynk ze ścian, ze wszystkiego wyrastały długie czarne włosy, po rękach chodziło mi robactwo, które kiedy strzepnęłam na ręce SC zaczęły wędrować również po jego dłoniach. Łącznie wtedy zjedliśmy tego sporo, bo około po 2g obydwu substancji (w dorzutkach, na całą noc). Głównie oral, potem kreski. Wiem, że wzięliśmy dużo, ale obydwoje mieliśmy tolerancję.
Dla mnie tego typu halucynacje to norma i nieraz główny punkt zabawy, jeśli chodzi o te substancje. Przeważnie wizje są dosyć przerażające, ale nigdy nie zanotowałam u siebie żadnego niepokoju, bardziej zaciekawienie tym, co będzie dalej.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 698 / 171 / 0
fuko pisze:
Patrzyłam w lusterko i z mojej twarzy odpadały płaty skóry, jak stary tynk ze ścian, ze wszystkiego wyrastały długie czarne włosy, po rękach chodziło mi robactwo, które kiedy strzepnęłam na ręce SC zaczęły wędrować również po jego dłoniach.
Właśnie tego typu wizuale i taki klimat wyłaniał się z relacji osoby współtripującej ze mną, w tym drugim podejściu, i to już po jednej dawce około 175 mg :rolleyes:
  • 839 / 67 / 0
Mi się wydaje, że to nie kwestia sortu, tylko osoby. Miałam wizuale po różnych sortach 3-MMC. Przez pewien czas mieliśmy pod dostatkiem 3-MMC i wielu moich znajomych to brało, a halucynacje miałam tylko ja i Strangled Cat. Najwidoczniej go zaraziłam, bo zanim wziął ze mną to nie miał podobnych sytuacji :cheesy: . Teraz kiedy patrzymy na siebie poćpani to "ej, oczy Ci zarosły skórą" jest na porządku dziennym %-D
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 276 / 1 / 0
Mi się często zdarza, że po wielu dorzutkach zmieniają się twarze ludzi, których widzę z dalszej odległości, gdy podejdą bliżej objaw ustępuję. No ale to muszę przerobić minimum 1g w ciągu 3h.
  • 6 / / 0
Przecpani jestescie:) w ciagach na trojce tez mialem zwidy i haluny. Ale przerwa miesieczna dala rade:)teraz co 3 tyg biore sobie gramik i cala nocke sniffuje po 50mg.jest milo i subtelnie.libido na poziomie kosmicznym. Rano bez zwaly :)
  • 1040 / 150 / 0
Przede wszystkim zrezygnujcie z ciągów, dużych ilości. Po tym ketonie zdecydowanie traci się radość z życia. Objawy tego typu ustępują stosunkowo powoli i są związane z nietrwałymi, ale dokuczliwymi ubytkami neuroprzekaźników, zwłaszcza serotoniny. Poza tym wypłukuje wszystkie substancje odżywcze, mikro i makroelementy. Po sesji z tym dragiem wiele osób odnotowuje stany depresyjne i największym błędem wtedy jest je zapijać lub palić kanna - te substancje tylko potęgują objawy uboczne. Zdecydowanie: tonisol, aspargin, filomag, dieta bogata w białko (ryby, mięso, sery) i odstawienie na dłuższy czas pozwala wrócić do stanu normalności. Polecam uprawiać sporty, pływanie.
  • 192 / 2 / 0
Julietta pisze:
Co Ty 'ciocia dobra rada' czy 'kaznodzieja'?
Kazdy kto bierze, wie jak to jest
- niekiedy nie idzie nad tym zapanowac..
widac nie w temacie jestes
No właśnie jestem w temacie :)
bez spiny proszę
  • 371 / 3 / 0
:-D :-D :-D spoko, spoo, własnie widac jak piszesz zeby z głowa to konsumowac :-D :-D :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.