Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 839 / 67 / 0
Przecież po 3mmc normalnie można się położyć! Zero problemu. Ja uwielbiam spać na zejściu 3mmc, śpi mi się wręcz lepiej niż na trzeźwo. Tzn prawdą jest, że ja wyćwiczona przez bezsenność potrafię usnąć na siłę po praktycznie wszystkim, ale w zaśnięcie po alfie-pvp trzeba włożyć trochę wysiłku, a po trójce? Po trójce oczki same się przymykają :)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 29 / 1 / 0
4-8 mg etizolamu i zzzzzzzzzzzzzz lulasz
Uwaga! Użytkownik mozliwosc1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / 2 / 0
fuko pisze:
Przecież po 3mmc normalnie można się położyć! Zero problemu. Ja uwielbiam spać na zejściu 3mmc, śpi mi się wręcz lepiej niż na trzeźwo.
Ja tam nigdy nie moge spac po spidach no chyba ze biore tyci dawki ale takie mi sie rzadko zdarzaja %-D no i kto normalny spi na zejsciu? %-D
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 839 / 67 / 0
Bo wy jesteście jacyś nadwrażliwi. Po 3-MMC nie ma zwały i koniec. Jeśli coś jest to afterglow i śpi się na nim dobrze. :cheesy:
Nie no, ja wiem, że nie należę do zwyczajnych przypadków, ale akurat w kwestii spania po trójce jesteśmy zgodni z kilkoma osobami - odsyłam do wątku "najgorsza zwała"
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 103 / 2 / 0
zgadzam sie z toba ze po alfie jest gorzej ale za cholere i tak nie zasne po spidach bez pomocy znaczy benzo i to duuuuzej dawki :D , ale tak to spoko mmc faktycznie nie jest najgorsze w sensie spania
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1854 / 215 / 37
Ja tez idę spać max po 4 godzinach od ostatniej dawki. Bez benzo. Benzo trzymam w apteczce na ratunek przy mocnych spidach.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 867 / 18 / 0
Kiedys byl zupelnie inny sort, po ktorym bylo sie naspidowanym 2-3 dni z wyjebanymi na maksa oczami i bezsennoscia.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
To jest z deka pojebane że mamy do czynienia z dużą ilością sortów o odmiennym działaniu. Co w takim razie jest w worku? Pierwszy, najlepszy sort, ten porównywany z mefem nie spidował i dało się po nim spokojnie spać a dorzutki kompletnie nie działały tak rozwalał serotoninę. Nawet następnego dnia bez dorzutek przy pierwszym razie było wyraznie słabiej. A teraz jakieś spidy-niewidy, kilka sortów jedne działają sniffem, inne nie. Bez sensu.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 561 / 39 / 0
Lepiej powiedz który vendor sprzedał ci jakąś fluorometamfetamine zamiast 3mmc %-D
Kiedyś jak to jeszcze jadłem to po 3 h bez dorzutek szedłem spać :cool:
  • 867 / 18 / 0
Dzisiejsze niektore sorty sa takie zjebane, ze w ogole do niczego sie nie nadaja. Trzeba bardzo ostroznie szukac zrodelka.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.