Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
I wyszło jak zwykle :D
w 3 dni poszło jakieś 1.3g 3MMC i 100mg 4CMC. Wczoraj najwięcej, a rano dzisiaj najgorszy kac, odwodnienie jakie miałem po czymkolwiek. Do tego trzeba dodać zatoki które dokuczają, trzesące się ręce i niskie samopoczucie.
Wiem powinienem się z tym liczyć zaczynając przygodę ze stymulantami, ale może i dobrze, że tak jest dzisiaj bo nie widziałbym życia, wspomagając się ciągle metafedronem.
Niektórych może to zaboleć, ale jak to bywa na moralniakach dnia następnego, samarki poszły do pieca, a było jeszcze trochę różnych bk tam, a-pvp itp. piekielne gratisy. Od razu samopoczucie na plus, i już ustalam plan działania na następne dni w celach regeneracji, dobra dieta, ćwiczenia i jakoś to będzie.
Także pozdrawiam was, i pewnie nie zobaczymy się już w tym dziale :) no chyba, że pójdzie mi coś cholernie nie tak.
  • 122 / / 0
Slyszalem jakies wiesci o delegalizacji, wie ktos cos o tym?

Btw rozmyslam by sobie nie zamowic troszke tego, tylko nie wiem jaki sklep wybrac i ogolnie jak sie do tego zabrac (Mam na mysi zamawianie). No i oczywiscie, zebym sie nie przekrecil od towaru %-D. Co polecacie?

Jezeli odpowiedz na moje pytanie bedzie lamac w jakikolwiek sposob regulamin, prosze o wiadomosc prywatna :old:
Uwaga! Użytkownik Qertonek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Kompulsywne dorzucanie i większa ilość towaru na kwadracie to niezbyt sprytny pomysł. Chyba, że podzielisz i dasz komuś zaufanemu na przechowanie albo zdeponujesz w Banku Ziemskim lub gdzie indziej.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 122 / / 0
Nie jestem pewien, to odpowiedz do mnie? %-D

Jezeli tak, to z kontrolowaniem cisnienia nie mam problemu (Testowane na mefie :v), mialem na mysli zrodlo z ktorego mialbym zamawiac, zebym nie dostal scierwa od ktorego nakryje sie kopytami :-D
Uwaga! Użytkownik Qertonek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Poczytaj w dziale sprzedawcy. Ogólnie po Polszy krążą 4 różne sorty.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 510 / 52 / 1
Do delegalizacji jeszcze pół roku zostało, ja bym poczekał na pierwsze promocje, bo na pewno będą spore. 3-MMC to popularny RCek, więc produkcji tak szybko nie anulują. Podejrzewam, że w kwietniu/maju będą duże wyprzedaże, każdy vendor będzie chciał się pozbyć tego.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Siema. CO robicie podczas tripa na 3mmc?:) co wam sie najbardziej wkreca? niewiem czy wy tak macie ale ja mam kurewski popęd seksualny:) normalnie jestem zboczony ze szok:) pisze do all kolezanek itp :-D
drugi moj problem to to ze wpierdole wszystko co mam. ostatnio 2,5 g sam przez noc per sniff:) i niema opcji zeby to zostawic bo chec na dorzutke piekielna..chyba czas w koncu sprobowac tego klefedronu 4cmc
  • 126 / / 0
@Up
Nie jestes odosbniony w tym.Poped wzrasta ze .uj.A co do dorzutek to żeby tylko szlo 2,5 sztuki jak mówisz.4CMC mi nie podszedl

usunięto zbędny cytat - d5
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 77 / 3 / 0
Czy mogą wystąpić jakiekolwiek interakcje z Sulpirydem? Zażywam go 200mg na dobę.
KOCHAM KOCHAĆ BEZWARUNKOWO! A co Ty o tym sądzisz?
  • 0 / / 0
Mam pytanie, chcemy zrobić 3-MMC wódkę. czy można rozpuścić 3mmc w wódce i nadal będzie on działał ? myśleliśmy rozpuścić około 4g na 500ml wódki i dawkować na małe kieliszki :) jak myślicie to dobry pomysł ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.