Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 257 / 5 / 0
Krótka piłka bo jedyneczka już czeka w paczkomacie - Czy warto zarzucac teraz 3mmc jak dopiero co wziąłem kode 450mg...nie spodziewałem się że przyjdzie dziś przesylka no i pokrzyzowalo to moje plany, ponieważ tą kode wziąłbym na zejściu z 3mmc a teraz nie wiem. Chodzi mi tylko o to czy 3mmc w pełni rozwinie skrzydła.

I drugie pytanie. Czy na zejście nadaje się taki neuroleptyk jak promazin (promazyna, nie mylic z perazyną), kiedyś brałem chlorprotixen na zejścia z amf i sprawował się znakomicie, też neuroleptyk, no ale 3mmc to nie amfetamina stąd moje pytanie czy nie zrobie sobie kuku.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 56 / 0
3-MMC z kodeiną to odmiana speedball'a. Promazyna może być.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 597 / 2 / 0
Ta, 3-MMC z kodą to bardzo fajny speedball moim zdaniem. Z tym, że najlepiej jakbyś wrzucił 3-MMC dokładnie na peaku kodeiny. Zarzucił oral jakieś max 10 minut po wypiciu antka albo zajebał sniffem na peaku. Jak odczekasz za długo to przegapisz ten najlepszy moment i efekt będzie dużo mniej imponujący. Ale sam miks jest imo genialny, wrzucić dobrą dla danego użytkownika dawkę kodeiny i na peaku obfitą ilość mmc i przez pierwszą godzinę jest się na prawdę solidnie wyjebanym. To mój ulubiony mix.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 257 / 5 / 0
No cóż, rzeczywiście będzie trochę za późno bo od wrzucenia kody minęły +2 godziny, ale to nic, zobaczymy jak to się komponuje, właśnie czekam na wejście 3mmc.
W sumie nigdy nie pomyślałem żeby łączyc te substancje jednocześnie, a widzę w tym mixie potencjał, następnym razem spróbuję tak jak mówisz TRD :-)
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
Spróbuj spróbuj. [ external image ]
2h po wzięciu kodeiny 3-MMC raczej zadziała tak jak samo 3-MMC i tyle. ;) Chyba, że nie masz tolerki na kodeinę, wtedy może coś tam się nałożą na siebie te efekty. :) Mnie po 2 godzinach już dawno koda nie trzyma.. :c
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 22 / 1 / 0
Thirteen pisze:
3-MMC z kodeiną to odmiana speedball'a. Promazyna może być.
właśnie jestem na 3mmc i na kodzie i powiem Ci że czuję sie super, jak napisał Pan @up odmiana spidbola.
a czego się bać w dodawaniu opio? ^^' /poza uzależnieniem od opio i kończeniem waląć po kablach helene/
  • 29 / / 0
W takim razie jakie proporcje dawek dla szura bez tolerki? koda do mmc
  • 1615 / 28 / 0
Weźnie nie przesadzajcie z tym speedball'em... Bo to koło tego to nawet nie stało.

Kurwa, zaraz ktoś powie że speedball to kawa i melisa :wall:
  • 6 / / 0
Witam, Jakiś 15 min temu poszedł sniff 600mg. Chciałem sprawdzić czym się rożni 500mg od 600mg. Według mnie juz praktycznie niczym. Wchodzi bardzo szybko,przy każdym podciągnięciu nosem się rozkręca i rozkręca. Szum nieogar, drgajacy obraz echo w głowie jak by ktoś tępym narzędziem walnął :D- ale bardzo przyjemnie. Peak trwa gdzieś może z 20 min najlepiej byc w tym czasie samemu bo nawet jak bedzie ktoś z nami to nie dowie się od nas niczego sensownego:)
I po peaku pozostaje ok 2h cheel outu bez dorzutek :)
Zawsze wychodzilem z wniosku RAZ A PORZĄDNIE :) pozdrawiam
  • 58 / / 0
Jak mogę właściwie rozpoznać, że to jest mmc powiedzmy od pentedronu, da radę rozpoznać bez testowania? ;D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.