Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
koleżanko Arshenic w tej chwili jestem zupełnie trzeźwy , i czytając twój PIERWSZY post na tym forum w głowie mej rodzi się wiele pytań i stwierdzeń
- ile Ty masz w ogóle lat ?
- jakie masz doświadczenia z podobnymi substancjami ?
- brałaś coś kiedyś ?
- jesteś fizycznie i psychicznie zdrowa ? Żadnych ukrytych wad ? (pytam serio)

Gdyż
"Wysusza śluzówki..." a później piszesz ze "Brałam wypijając 3mmc rozpuszczone w coli. Ciężko mi powiedzieć ile. 1/4 grama? Może więcej." - ile więcej ? o kolejną 1/4 np.
"Nie zmienia źrenic." - moim zdaniem zmienia i to dość konkretnie (rozszerza ) ale nie na długo

Gdyż czytając Twój opis stwierdzam ze COŚ jest zdecydowanie nie tak .
Może to nie 3mmc było (albo w mixie z czymś ) ? Skąd to miałaś ?
  • 232 / 2 / 0
Jeżeli nie zmienia źrenic to napewno nie 3mmc %-D Po metafedronie gały są prawie tak samo rozjebane jakbyś miał 5zł zamiast oczodołów :D.
Ale nie zgodze się z tym że peak trwa 30min :huh: ....2h to rozumiem(oralnie)
  • 377 / 3 / 0
Zależy co kto rozumie przez peak, u mnie to przy oralu jest ok 30-40 minut, sniff daje może 10. Przez 2h to ja odczuwam działanie substancji, no ale wiadomo, każdy jest inny, a szczególnie ta grupa związków jest "dziwna" na tyle, że na każdego działa inaczej. Znam osobę, która po przyjęciu 300mg oral i 150mg sniffem po 10 minutach stwierdziła, że poczuła lekkie zakołowanie w głowie trwające 10 minut.

Co do źrenic, na peaku 3-MMC gały są chyba bardziej rozjebane niż po mocniejszym koledze - mefedronie.
Whole life is about "up" and "down".
  • 232 / 2 / 0
no to widzisz... ja po 350mg oralnie i 150mg sniffem byłem porobiony MOCNO przez 4h
  • 1252 / 4 / 0
Zgadzam się, że działanie substancji to do 30 minut de facto.
Dlatego dużą dawkę np. 500mg dzielę sobie na dużo mniejszych i robię masę dorzutek.

Wiadomo, jakaś tolerancja jest ale nadal daje rade
  • 377 / 3 / 0
Często tak postępuję robiąc wstępnie attack dose, ale w sumie po 3 dorzucie to już kosmiczne ilości trzeba w siebie ładować, bo peak się ZNACZĄCO skraca i wychodzi gorzej, niż na czysto walnąć 100mg sniffem.
Whole life is about "up" and "down".
  • 2 / / 0
primo:
,,słabe z was ćpuny...." - nie jestem ćpunem, to po pierwsze ;]
secundo:
,,gdybyś zobaczyła mój wzwód..." - nie, nie chciałabym zobaczyć, chyba trochę przeceniasz swoje zdolności sexualne, mój drogi :) Nie mam penisa, ale osoba, z którą to brałam tak. Wystarczy trochę pomyśleć, żeby się zorientować, że skądś te informacje mam i to nie z własnej wyobraźni...
I dalej: benzodiazepiny to substancje silnie uzależniające, których nie należy przyjmować dłuższy okres czasu, nic sobie nie wkręcam, wiem jak się czuję i wiem jak się czułam, tak się składa.

Czytając dalsze wypowiedzi na poziomie w przeciwieństwie do niektórych tu zamieszczonych po moim poście - być może było to co innego. Miało formę kryształów, było silnie drażniące, po zmieszaniu z 1/3 szklanki wody bardzo ciężko było to wypić. Zatem, jeśli nie 3mmc, to może ktoś ma jakiś pomysł co to mogło być?

pozdro
  • 1252 / 4 / 0
ale lipa.... 3 miesiace przerwy od 3-MMC i dzis zjadlem w 6 godzin 1,5g - strasznie slabe.
Zamawialem od jednego z lepszych i popularniejszych vendorow.

Nie zdziwilbym sie gdyby ktos skrystalizowal jakis wypelniacz i dodal go do 3-MMC.

Ten srodek sie skonczyl - w okresie lipiec - wrzesien / pazdziernik nie mial sobie rownych (wolalem go od starego mefa ale to kwestia gustu)

Nienajgorszy sort można było dostać mniej więcej do końca roku.

Efekty:
- nieco empatii
- zniesienie zmeczenia
- lekkie znieczulenie
- przez chwile podniesiony nastroj ale to tyle - lipa
- przejsciowe mile uczucie przypominajace nieco podniecenie seksualne

Efekty uboczne dość słabe ale mimo wszystko szkoda zachodu.

Ciekaw jestem czy ten 'stary sort' byl faktycznie z domieszka 2-mmc i 4-MMC, podczas gdy nowy to po prostu 3-MMC.
  • 21 / / 0
dokladnie strata kasy i to tyle te 3mmc pamietam z wrzesnia i wiem jak to dzialalo ale vendor powie tak to jest to samo wezcie trzeba poprstu przestan zamawiac i niech kupia cos godnego uwagi a nie leca w balona jak na wszystkim w polsce dlatego taka lipe mamy nawet proszki do prania sie nie umywaja do tych z niemiec

scalono - surv

jestem ciekaw czy to wogole bylo 3mmc pisac kazdy moze skopiowac z wiki tez wiec nie wiem naprawde ile to prawdy w tym wszystkim
  • 1252 / 4 / 0
Zmieniam zdanie... jest kurewsko kardiotoksyczny - jak wiekszosc ketonow.

Mam efekt jakby mi ktos zalozyl czepek na banie (ucisk w glowie, prawdopodobnie wysokie cisnienie srodczaskowe).
Szumy, piski w uszach i inne nieprzyjemne historie.

Totalny syf.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.