Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Ja sprawdzałem sort w styczniu i grudniu powiem, Wam że bardzo ciekawe sytuacje mnie spotykały.
Po 4 dniach kokosól, władka nadszedł czas na 3mmc, w 6 osób po 0.5 na głowę, nie potrafię wam opisać co się stało, dosłownie momentami jakbym usypiał (podobno w tym czasie mówiłem coś i straszne głupoty) zaraz się budziłem i nie wiedziałem co jest grane, później wszyscy prawie zaliczyliśmy omamy - z daleka wszystko przybierało kształt ludzi, szczegołnie kobiet, czasami się gibały, aż nie do wiary !!! Powiem jeszcze że widziałem coś w rodzaju spływającego tłuszczu po ścianie i masę stickmanów tańczących na kurtce kolegi, myślę że to się stąło przez ciągi z tym co pisałem wcześniej po wyczerpaniu najzwyczajniej w świecie taka dawka była zbyt końska.

Oczywiście oralnie, jak jest z tym sniffem? o wiele słabiej? ile trzeba sniffem 'na raz" żeby poczuć tak jak przy bombie 0.3-0.5 ???
jak chce posiedzieć jutro z dizewczyną trochę czasu (tylko ona pewnie dużych linów nie bd chciała) a oralnie nie chce, to lepiej 3mmc ? czy pente? bo mi sie wydaje ze jak wezmie mało 3mmc będzie zniechęcona a ona wie jak działał stary 4mmc (: więc może lepiej pentedron żeby w ogóle coś poczuła? jak sadzicie ?
  • 232 / 2 / 0
0nly0u pisze:
jak jest z tym sniffem? o wiele słabiej? ile trzeba sniffem 'na raz" żeby poczuć tak jak przy bombie 0.3-0.5 ???
myśle że napewno więcej niż sam oral. Ja bym na twoim miejscu spróbował 0.3 oral i 100 sniff jak wchodzi faza. a jak nie chcesz żeby sie zraziła to daj jej 350mg oral i 150mg sniff. Polecam tą drugą dawke
Ogólnie sam sniff działa mniej euforycznie i troche krócej niż oral, ale sniff po oralu to juz jest mega :D
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013 przez kuba12221, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 16 / / 0
kuba12221 pisze:
0nly0u pisze:
jak jest z tym sniffem? o wiele słabiej? ile trzeba sniffem 'na raz" żeby poczuć tak jak przy bombie 0.3-0.5 ???
myśle że napewno więcej niż sam oral. Ja bym na twoim miejscu spróbował 0.3 oral i 100 sniff jak wchodzi faza. a jak nie chcesz żeby sie zraziła to daj jej 350mg oral i 150mg sniff. Polecam tą drugą dawke
Ogólnie sam sniff działa mniej euforycznie i troche krócej niż oral, ale sniff po oralu to juz jest mega :D
napisałem że oral z jej strony nie wchozi w gre : (.. pewnie bezie chciala takiego nie uzego lajna a wtey chuj poczuje, mam racje? czy lepiej w takim razie penteron zeby w ogole cos poczuła ?
  • 357 / 3 / 0
Co Wy pierdolicie, dziewczynie to 300 maks, jakby był oral. A sniff to 150-200 jej na pewno starczy!
  • 438 / 3 / 0
Dokładnie. 200 max, bo stan mimowolnego zasypiania i halucynacji po 3mmc jest już raczej na granicy ryzyka. I ogólnie 3mmc to nie 4mmc więc podnoszenie dawki 3mmc nic nie da, nie uzyskasz mefedronowego stanu, po prostu. To są podobne substancje, ale jednak dwie różne substancje i tyle. Dokładanie pentedronu i w ogóle miksy, dla osoby, która ma z tym małe doświadczenie, to narażenie jej na przynajmniej złe samopoczucie.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 311 / 4 / 0
Daj jej 300 potem 200 ale zadzwoń na pogotowie wcześniej i trumne zacznij strugać. Debile albo co? Nie rozumiem gimbazy. Gówno będziesz miał z ruchania i będziesz musiał martwić się czy przeżyje twój genialny pomysł.

@stonedrider chyba gimbaza przejęła wątek.
  • 16 / / 0
słuchaj gdybym sam nie sprawdzał takich ilości to bym z siebie kretyna nie robił, a pytam żeby było obrze i nikomu krzywy nie zrobić.
  • 1049 / 10 / 0
Ja napisze z mojej strony tyle, ze jesli na pierwszy raz z wciaganiem z 3-MMC - to bedzie srodze rozczarowna. Trzeba juz miec jednak leb wyrobiony, aby sniffy dzialaly, tak jak ta substancja potrafi. Niech zje 200mg i sie przekonacie co dalej... Jesli nie chce jesc, to niech nie bierze w ogole.
  • 1987 / 107 / 0
nie zgodzę się, jak nie chce jeść to może dodupnie ;) 3-MMC per rectum jest całkiem spoko, tylko ładuje się dość długo.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
^ Masz racje, per rectum tez bedzie OK.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.