Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Czy fungeez to nadal ho mipt? Może się ktoś wypowiedzieć?
  • 1149 / 229 / 7
22 lutego 2020Sawant pisze:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3110631/

Tutaj jest dość spoko artykuł na ten temat, ale nie jestem pewien czy tego szukasz.
Nie tego. Był wykres - kolorowe paseczki oznaczające binding affinity. Ale może mi się pomyliło i nie było tam HOMIPTa ale np. 5-MeO-MIPT.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 98 / 4 / 0
Siemanko

Mam popularne zielone tabsy z ta substancja, tylko leza juz okolo roku .
Myslicie, ze beda aktywne??
Podobno tryptaminki szybko degraduja..
  • 2714 / 512 / 0
Zależy od warunków w jakich je przechowywałeś.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 36 / 1 / 0
Piekna substancja, taka przyjemna psychodela, coś jak połączenie grzybów z mdma, tez wciska w fotel i daje całkiem fajną euforię
Uwaga! Użytkownik dino1555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Fajne to było, coś innego niż grzyby i 4-HO-MET, zjadłbym to jeszcze raz %-D
  • 6169 / 434 / 12
Zażyte 30-40mg p.r. na zerowej tolerancji i mega wystrzał. Bodyload znaczący, ale bez tragedii – dziwne uczucie w przełyku, chce się wymiotować (po obiedzie byłem), ale autosugestią udało mi się to zwalczyć. W trakcie peaka nie miałem siły się podnieść, raczej zapadłem w sen, który był pełen bardzo kolorowych CEVów. Wydaje mi się, że trip trwał dłużej niż przy innych trypsach (powidoki znaczące po 8h, kompletny nieogar trwał jakieś 4h+) – może to kwestia dawki i drogi wysoko-biodostępnej.

Jakichś egzystencjalnych objawień nie było za bardzo, ale i za dużo już psajko w życiu zjadłem, by byle trip w takie owocował. Natomiast jako substytut pójścia na karuzelę w wesołym miasteczku – idealne. CEVy są niezapomniane i przepotężne. Afterglow był raczej ciężki (w porównaniu do 4-HO-MET/4-AcO-DMT), ale bez tragedii. Sen przyszedł łatwo po około 11h, bo czułem się zmęczony.

Bardzo polecam, zwłaszcza większe dawki by załapać się na te CEVy. :psycho:
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 548 / 90 / 7
Zazyte 30-40 %-D
Czym wazyles kalkulatorem?

Kiedys zjadlem 45mg i ta bomba tez dlugo trwala, ze 3h sie prawie nie moglem ruszyc.

A afterglow mi sie czasamk podobal prawie na rowni z tripem i byl przewaznie lepszy porownaniu do hometa.

Ale zeby potwierdzic to musze ponownie zbadac :grzybki:
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6169 / 434 / 12
06 lipca 2020kupagowna6 pisze:
Zazyte 30-40 %-D
Czym wazyles kalkulatorem?
Niestety na oko. ⅛ z 250mg, plus troszeczkę dodałem. Zrobiłbym roztwór do dzielenia, gdyby nie to że reszty towaru nie zamierzam konsumować w najbliższej przyszłości.

Cieszy mnie, że waga jest już domyślnym rozwiązaniem na tym forum. (Lub roztwór, również dobre rozwiązanie.)

Wagę mam, ale nie ze sobą niestety jbc.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 446 / 94 / 0
@surveilled, 4-HO szybko degradują w roztworze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.