Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
Domino ja kupowałem PEA (fenyloetyloamina) na allegro razem z hordenina hcl u takiego jednego sprzedawcy, a ogólnie PEA jest szeroko dostępne, na allegro jest paru sprzedawców i pełno sklepów w duckduckgo.

Według mnie najmocniejszym imaob dostępnym bez recepty jest właśnie hordenina (mocniejszego nie znalazłem), nie próbowałem jeszcze PEA z selegiliną z powodu jej ciężkiej dostępności, dla tego próbowałem tylko z hordeniną i działanie jest znacznie lepsze niż samego PEA.
  • 6 / / 0
ok mam pea z allegro(niby z usa) i selegiline(Selgres -to samo co Segan), ale to pea ma postać kryształkowatych płatków, więc muszę jakoś dzielić (opakowanie nie było oryginalne tylko zwykła samarka). I teraz nie wiem ile tego pea brać na początek. Tyler pisał 25mg/1 tab seganu, inni piszą, że nawet 50mg to i tak mało. Mam mało masy mięśniowej i jestem chudy, może ktoś doświadczony podpowie jak to zoptymalizować?
  • 561 / 39 / 0
Bierz 25mg bo możesz się nieźle zdziwić, jak cie wystrzeli :cheesy:
Przez pierwsze 3 dni ladowania, możesz nic nie poczuć. Selegline musi się rozkręcić :cool:
  • 6 / / 0
No dobra dziś trzeci dzień sele i podbicia nie ma, poczekam jeszcze, a jutro jak dalej nic nie będzie to zwiększam dawkowanie. Moje PEA to HCL w kryształkach, przynajmniej tak twierdzi dostawca, gorzkie w smaku. Mam nadzieje, że to gardła nie wyżre i można bezpośrednio proch oralnie przyjmować. Czy jak już zadziałało ci Zalek to potem non stop sele brałeś, żeby utrzymać stymulację i czy były jakieś skutki uboczne?
  • 561 / 39 / 0
Sele trzeba brać na co dzień, ponieważ działanie będzie nijakie i zniknie :cool:
Negatywy to przede wszystkim nadmierna stymulacja , wazokonstrukcja , niepokój/lęki
  • 6 / / 0
chyba coś jednak poszło nie tak. 14 dnia jak wziąłem sele i dosypałem być może zbyt sporą dawkę PEA nastąpił niepokojący pulsujący ból z tyłu głowy (już doczytałem , że to akurat w moim przypadku przy zaburzeniach czucia efekt zwany dysreflexia autonomiczna- w skrócie jak boli cię coś czego dobrze nie czujesz to boli cię głowa i podbija ciśnienie) Minął tydzień i ból się utrzymuje, ale nie non stop, a następuje bezpośrednio po oddaniu moczu- mocne pulsowanie i powoli przechodzi w łagodne. Najgorzej jest jak leżę , budzi mnie napięcie pęcherza idę się odlać i już kuwa nie zasnę przez ten ból. I skoki ciśnienia z 60-90 na 150-200. To ta wazokonstrukcja? Co tu robić bo już mam ochotę strzelić sobie w banie- miało być przyjemnie i bezpiecznie...
  • 24 / / 0
Rozumiem, że selegiline i pea dalej jesz, pomimo niepokojących Ciebie objawów z bólem głowy? :D

Po ponad pół rocznej przygodzie(dzień w dzień, nocki bez opamiętania), ja i moich dwóch kumpli zrezygnowaliśmy z tego środka. W pewnych sytuacjach wspaniałe narzędzie może stać się samodestrukcyjne, zwłaszcza jak się umie przesadzic :]
  • 289 / 4 / 0
4. pea powoduje przynajmniej u mnie w dużych dawkach wysuszenie skóry i gbl w pewnym stopniu też. połączenie obydwu pomimo spożywania dużej ilości płynów źle wpływało na stan skóry. ale nie powiedziane, że każdy będzie miał to samo. dodatkowo obniżona ilość wody w organizmie zwiększa produkcję histaminy. no i wpadłem w takie błędne kółko. teraz mam przerwę, ale być może powrócę w przyszłości do tego mixu tyko już dużo bardziej ostrożnie. jest w nim duży potencjał, ale bardzo łatwo dać się ponieść. szczególnie z uwagi na niską cenę pea i gbl (o ile jest dostęp do dobrego i taniego).
Czy ktoś rozwiązał problemy skórne?
Ostatnio zmieniony 23 marca 2015 przez Valof, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 24 / / 0
Inhibitorów konwertazy angiotensyny powinien pomóc...

Na dniach postaram się wypisać to co mi zostało w głowie po żarciu pea, póki co próbuje ogarnąć sprawy życiowe(wiadomo jak czasami jest :D)... Ale w moim odczuciu, miks wyrządza większą szkodę niż pożytku...
  • 561 / 39 / 0
Ten miks bardzo wywala histaminy to samo GBL
Wiec zakup sobie ceteryzyna lub lewocetyryna
ODPOWIEDZ
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.