Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 7 / 0
Ogólnie to też czego się spodziewać po samym midasie, to nadal tylko benzodiazepina nasenna, o ile w mixach może mieć swój potencjał tak samoistnie to nie wiem, mam po prostu całe opakowaniu dormicum więc z tych 100 tabsów jest czym się bawić

scalono - detronizator

Proszę o scalemie

"odkryłem"(nie chce przypisywać sobie lauru odkrywcy bo na 1000% ktoś już na to wpadł, stąd cudzysłów) całkiem fajny, nieinwazyjny sposób na wyciągnięcie choć części potencjału midasa, sposób na pewno znany, choć ja pobieżnie tyko wertując ten wątek go uświadczyłem.
Bierzemy tabletkę/pół pod język, dosłownie malutkiego łyka wody i trzymamy tak z 10 min, MIdazolam rozpuszcza się w wodzie i w momencie gdy językiem natrafimy na sak pył - połykamy to.
Faza jest bardzo senna (w końcu to premedykant), oniryczna ale ma jakąś taką nutę eurforii, może samo trzymanie pod jęzorem dla taki sam efekt, to tu zaletą jest to, że nie czujemy tu gorzkiego smaku (prawdy) tabletki.
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 10 / 0
Czy przy podaniu midasa p.o też jest takie błogie uczucie jak przy i.v?
Kiedyś dostałem w szpitalu midasa dożylnie to było coś pięknego. Napad paniki odrazu minął i czułem się tak błogo, wyluzowany. Niestety potrwało to z 1,5h.
  • 579 / 104 / 0
Przy pierwszych dwóch razach p.o miałem taki mocny luzik. Potem już jedynie działanie mocno nasenne
:tabletki:
  • 437 / 66 / 0
Wrzuciłem 2 tabletki 7.5mg do +- 15ml soku z cytryny, jak sie rozpuscily to wlalem pod jezyk. Myslicie, ze to dobry pomysl? Midazolam znacznie lepiej sie rozpuszcza w ph 3-4, no i oszczedza sie czasu na trzymanie tabsów pod językiem aż się rozpuszczą. Tylko 15ml to troche za dużo, ciezko utrzymac pod jezykiem. Podpoliczkowo - ogólnie z calej jamy ustnej powinno sie wchlaniac, nie?
  • 927 / 289 / 5
Lepiej tabletki dawać, płyn połkniesz szybko.
Tabletka się najlepiej podjęzykowo wchłania.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2806 / 362 / 0
Jednak midas i.v cos pieknego .. dzis zrobiłem to mialem wyjete 3godz z życia...
  • 5774 / 1181 / 43
Ile walnąłeś ?
Po 7,5mg na kopa zdążę jeszcze wyjąć igłe ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 579 / 104 / 0
@london5 zalezy od tolery, jak masz mala/znikomą to jest szansa ze nie. A jak masz sporą to na luzie zdązysz raczej
:tabletki:
  • 770 / 176 / 0
Dawno nie brałem Midasa. Ale rozważę do majki lub oxy niedługo. Co do szybkości uderzenia to gdy robiłem powyższe mixy to chyba wcześniej uderzał Midas. Mowa o podaniu iv.
  • 2806 / 362 / 0
14 grudnia 2024london5 pisze:
Ile walnąłeś ?
Po 7,5mg na kopa zdążę jeszcze wyjąć igłe ?
Ja robie 22.5mg czyli 3tab po 7.5mg , jak sie w kuję pierw leci majka i.v wyciągam pompke i podłaczam midasa i kiedy wjezdza majka podaje midasa na kopa i jak pieknie on gasi majke to poezja ... igłę zdążam wyciągnąć itp mam gdzies chwilke by zdążyć sie położyć ale nie pamięć jest strasza później.. wczoraj nie wiem kiedy wyczysciłem lodówkę <lol>
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.