Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 2 / 0
Mida iv działa podobno bardzo zajebiście, czy donosowo będzie chociaż trochę podobnie?
  • 3170 / 363 / 0
Nie. Donosowo będzie tak samo jak doustnie tylko trochę szybciej wejdzie.
  • 341 / 54 / 0
Widze ,ze dawno w tym wątku było pisanę więc pozwolę sobie odgrzebać. Dormicum dostałam w postaci 40 tabsów od pana doktora na detoks ambulatoryjny - domowy ,od helu, majusi, fenta czyli najgorszych opiatowych świństw. Do tego Depakine chrono i ketrel o tramalu zapomnial :D wiec mama przyniosla. Jednym słowem jak to pier ...zaaplikowalam w kabel to oczy jak pieciozlotowki i ogolne szczescie. Przypalilam sobie wlosy od swieczki, zadzwonilam do starych pytajac gdzie jest staza i wogole narobilam obciachu. Przysnelam na krzesle z telefonem w reku. Ale to wejscie dla mnie porownywalne do wejścia helu. Mowta co chceta dla mnie nowy brown. Clony, alpra - wg mnie gówno przy mido. Najgorsze jest to ze aby przespac skreta na czysto bez odrobiny syropu, (1 dzien straszny, drugi - dzis jest drugi, w miare ok tylko przymulona chodze)musze pukac co 2 h 7,5. Mieszam z olejkiem mietowym tzn tramcem w jednej pompce. I Dla mnie bomba.
Oby tylko z heleny nie wpierdolic sie w midę :)...
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 554 / 3 / 0
Jak ten Mida tak na ciebie działa to lepiej nie mieszaj z Helem, bo jeszcze padniesz od nadmiaru wrażeń...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 9 / 0
Mieszałem mida z helem, z fentem, z majką i zawsze stan po tym jeszcze bardziej euforyczny i taki "śmieszno sedacyjny", bo jest wesoło, czasem się przyjśnie, ale ogólnie leży się w niewygondnej pozycji i czerpie radość z takiego ścierwiastego miksu.'' Były to jednak bardzo rzadkie przygody z tymi subst. Ogólnie to teraz odstawiam po ładowaniu majeczki i staram się sięgać po wsparcie w postaci mida mietek. Jest nawetcałkiem przyjemnie, metadon zabija skręta w 60%, a mida uspakaja psychikę i jeszcze kilka kolejnych negatywnych skutnków, Czuję się prawie pozytywnie, jeszcze klona dojebać i będę szczęśliwszy niż pod koniec ciągu na helu;p tylko 1,5 tabsa okazało się za mało, trzeba dobrobić tego mida przed klonem :/
  • 3206 / 175 / 0
Pukałem 20mg majki + połówka 7.5mg midazolamu i efekt wejscia midasa moge okreslic jako gwaltowne oszolomienie i o ile sama majka mnie nie "położyła", o tyle po takim miksie dostałem bardzo dużego luzu w mięśniach (no to benzo w koncu jest..). Na tyle ze gdy pukalem siedzac, po strzale glowa smiesznie odchylila sie do tylu.

Niesmiesznie jest za to dla psychiki. Nie akurat o stanie na fazie ale o cpaniu i.v. ogolnie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
Jak jest w aptekach z dostępnościa leków z midem ? Lepiej prosic o Midanium czy Dormicum czy inne gówno? Żeby nie wyszło że skołuje recke a tu nie ma na stanie bo już tak kilka razy miałam ....
  • 77 / 1 / 0
Doustnie to tylko Dormicum drogo ( najmniej przypałowo ), reszta jest dożylnie za 0.00 więc większe ilość pewnie będą przypałowe. Żyła bankowo będzie przypałowa, kto przepisze zdrowo wyglądającemu i normalnie ogarniającemu człowiekowi dożylny środek usypiający? :nuts:
Uwaga! Użytkownik thebigbos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
No a Midanium? Przeciez tez jest dostepny doustnie...
Nie chce tego walic i.v. to wiem.
  • 77 / 1 / 0
To ja czegoś nie ogarniam...

http://bazalekow.mp.pl/leki/item.html?id=14652
http://www.swiat-zdrowia.pl/leki/midanium-3256
http://www.leki.med.pl/leki.phtml?rsz=n ... t=midanium
http://leki-informacje.pl/lek/kod-atc/4 ... zolam.html

Jest coś takiego:

http://leki-informacje.pl/lek/epar/2579,buccolam.html

Przeglądać nawet różne takie tam zawsze tylko dormicum i dormicum itd. Tak więc mogę zaręczyć ze 100% pewnością, że w aptece to tego się akurat nie dostanie :-)
Uwaga! Użytkownik thebigbos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.