Zablokowany
  • 657 / 93 / 0
wiem, że moja podpowiedź może być kontrowersyjna, ale dopóki roślina jeszcze nie kwitnie, mógłbyś użyć przeciw przędziorkom dedykowanej chemi na roztocza, magus, roztoczol, spryskasz właściwie tylko liście
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 122 / 5
Dzięki za info i przypomnienie :) Zastosuje ... o ile prędzej roślina nie padnie z powodu ataku ziemiórkowatych przyjaciół a konkretnie ich lawr... Przesuszyłem ziemię i zaraz zabiorę się do zrobienia pułapki na tą latająca-dorosłą wersje tego szkodnika, mam nadziej, że to się sprawdzi.

Pzdr
[ external image ]
  • 863 / 122 / 5
[ external image ]
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.