Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema, chciałem sprobować PR z MPH 40mg ir, ale jakos nie kleplo za mocno. Jak dokładnie to przygotować? I czy jest różnica między PR a boofingiem?
  • 537 / 75 / 0
pr to boofing
  • 5396 / 991 / 0
Lewatywę zrobiłeś? Czy w zagruzowany odbyt wlałeś roztwór?
Nie żeby mnie to specjalnie interesowało, ale przed podaniem pr warto wypuścić zwiadowce na szerokie wody muszli klozetowej .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2 / / 0
No tak, robiłem. Było czysto. Tyle sie naczytałem o tym ale wrażenia nie warte zachodu :/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.